Huawei MATE X, CONFIRMAT OFICIAL, ASA va ARATA

Huawei MATE X, a fost confirmat oficial de catre compania Huawei astazi, si o prima imagine ne prezinta cum va arata primul smartphone pliabil care are 5G.

imagine Huawei MATE X

Huawei MATE X, a fost confirmat oficial de catre compania Huawei astazi, chinezii pregatindu-se sa prezinte noul model de smartphone pliabil in cadrul unei conferinte care va avea loc in cursul zilei de maine. Probabil va amintiti cand v-am spus ca Huawei MATE X va fi prezentat in aceeasi zi cu Nokia 9, compania chinezeasca dorind sa cam strice planurile finlandezilor, insa are un telefon extrem de interesant cu care vrea sa concureze Samsung GALAXY FOLD chiar de acum.

Huawei MATE X, va fi primul telefon pliabil 5G, conform celor de la Huawei, imaginea de prezentare montata de catre Huawei in Barcelona aratandu-ne ca noul sau smartphone urmeaza sa fie foarte similar Samsung GALAXY Fold. Se poate totusi observa faptul ca Huawei MATE X are o bucata destul de groasa intr-una dintre margini, acolo fiind amplasate unele dintre componente, iar o parte din carcasa se pliasa pentru a ajunge in respectiva regiune.

Huawei MATE X a fost confirmat oficial intr-o prima imagine

Huawei MATE X imagine

Huawei MATE X, este gandit diferit fata de Samsung GALAXY FOLD, iar asta pentru ca ecranul nu se pliaza o parte peste alta, ci se pliaza inspre spate, astfel ca o bucata din el va ramane utilizabila ca si cum ar fi un smartphone normal. Mai mult decat atat, Huawei MATE X nu are un decupaj in ecran, si se pare ca are o camera tripla integrata, insa nu se cunosc detalii suplimentare cu privire la specificatiile telefonului, sau la alte functii surpriza pentru el.

Huawei MATE X, nici detalii despre pret nu sunt cunoscute inca, insa stim ca Huawei ar dori sa lanseze noul sau model de smartphone in vara acestui an, asa ca va fi foarte interesant de vazut daca planurile sale vor putea fi indeplinite. Pana atunci, Huawei MATE X va fi prezentat in cadrul zilei de maine in conferinta programata de catre Huawei, si ma astept sa vad un telefon care ar putea face Samsung GALAXY FOLD sa nu mai para atat de grozav.

Huawei MATE X, nu va fi singurul smartphone interesant de maine, deoarece inclusiv Nokia 9 va avea prezentarea oficiala, si pentru el se anunta lucruri cel putin la fel de grozave.