Huawei MATE X, PROBLEMA URIASA pentru Samsung GALAXY FOLD

Huawei MATE X, este o problema foarte mare pentru Samsung GALAXY FOLD, chinezii pregatindu-se sa prezinte un smartphone pliabil care ar putea "rupe gura targului".

Huawei MATE X fold

Huawei MATE X, a fost dezvaluit in mod oficial noaptea trecuta, dupa ce prima imagine de prezentare pentru telefonul pliabil al chinezilor a fost montata in Barcelona, cu o zi inainte de evenimentul oficial de prezentare. Huawei MATE X este primul telefon pliabil 5G, compania chinezeasca prezentandu-l in mod oficial la doar cateva zile dupa ce Samsung GALAXY FOLD a fost dezvaluit, iar asta este o problema uriasa pentru compania Samsung.

Huawei MATE X, spre deosebire de Samsung GALAXY FOLD, este gandit diferit, astfel ca nu are doua ecrane, ci are unul pliabil care se pliasa in spate, nu cu o margine peste cealalta, fiind simplificata astfel productia si utilizarea sa. Huawei MATE X pare deasemenea sa fie ceva mai subtire decat Samsung GALAXY FOLD, dar mai important decat atat, nu are vreun decupaj urat intr-o margine a ecranului, design-ul parand sa fie chiar mai frumos decat cel al telefonului coreenilor.

Huawei MATE X va face Samsung GALAXY FOLD greu de vandut

Huawei MATE X imagine

Huawei MATE X, vine deasemenea cu un foarte mare avantaj prin integrarea conectivitatii 5G, iar asta pentru ca Samsung GALAXY FOLD nu ofera asa ceva pentru clienti, deci este din start oferit cu o functie in minus. Deocamdata nu am vazut Huawei MATE X in “actiune”, si e foarte posibil sa aiba o functionalitate inferioara pentru clienti, insa totul depinde de modul in care a fost modificat Android-ul pentru el, si daca are, ca Samsung GALAXY FOLD, functii speciale.

Huawei MATE X, pe langa toate aceste functii, un rol foarte mare il va juca si pretul, pentru ca Samsung GALAXY FOLD este foarte scump, costa 2000 de euro, iesind din “calculele” foarte multor oameni. Daca Huawei MATE X va putea fi vandut la un pret de 1500 de euro, de exemplu, inclusiv cu subventii de la operatori, atunci succesul sau este aproape garantat, chiar daca nu va avea functii la fel de bune precum cele ale Samsung GALAXY FOLD.

Huawei MATE X, va fi prezentat in cadrul unei conferinte care este organizata maine in Barcelona, asa ca vom afla atunci toate noutatile importante pe care Huawei le-a tinut, in mod neobisnuit, secrete.