Samsung GALAXY FOLD, Apare in Primul HANDS-ON VIDEO

Samsung GALAXY FOLD, este prezentat intr-un prim hands-on video chiar in ziua lansarii Huawei MATE X, insa ramane net inferior telefonului pliabil al Huawei.

Samsung GALAXY FOLD hands-on

Samsung GALAXY FOLD, a fost prezentat in mod oficial saptamana aceasta de catre compania coreeana, insa ea nu le-a permis membrilor presei de foloseasca telefonul, probabil pentru ca e foarte departe de a fi pregatit de asa ceva. Avand in vedere ca presa nu a avut ocazia de a testa Samsung GALAXY FOLD, compania coreeana s-a gandit sa faca un hands-on video propriu, pe care l-a publicat pe internet pentru a arata ce inseamna sa folosesti telefonul.

Samsung GALAXY FOLD, este prezentat in detaliu in clipul video de mai jos de catre cei de la Samsung, care au filmat telefonul si din toate colturile pentru a-i pune in evidenta toate punctele forte, sau nu prea forte. In comparatie cu Huawei MATE X, Samsung GALAXY FOLD arata ca si cum ar fi un produs aflat inca in forma de concept la compania coreeana, design-ul sau fiind cu mult, mult in urma celui al produsului creat de catre compania Huawei.

Samsung GALAXY FOLD e prezentat in detaliu in primul hands-on video

https://www.youtube.com/watch?v=gS9CWfLg1zg

Samsung GALAXY FOLD, nu are prezentat doar design-ul de catre coreeni, ci si felul in care poate fi folosit de catre utilizatori, fie atunci cand este pliat, fie atunci cand este deschis, experientain sine fiind inferioara celei oferita de Huawei MATE X. Per total, mi se pare ca Samsung GALAXY FOLD nu este un produs care trebuia lansat pentru clienti in versiunea in care a fost prezentat de catre cei de la Samsung, si trebuia asteptat inca cel putin un an pentru el.

Samsung GALAXY FOLD, vine pe piata, poate chiar in graba, din cauza faptului ca Huawei MATE X era aproape de lansare de catre cei de la Huawei, si e posibil ca samsung sa se fi grabit pentru a nu ramane in urma chinezilor. Graba nu a fost de bun augur, pentru ca Samsung GALAXY FOLD este in mod clar inferior Huawei MATE X atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al functionalitatii pe care o ofera pentru utilizatori.

Samsung GALAXY FOLD, va fi lansat in aprilie de catre coreeni, la pretul de 2000 de euro, insa va fi disponibil doar in anumite piete, si cu siguranta vor fi foarte putini cei care vor dori sa il cumpere.