Nokia 9, PRET, IMAGINI, SPECIFICATII, si CAND se LANSEAZA

Nokia 9, are prezentat oficial pretul, apare in primele imagini, si are dezvaluite specificatiile complete pentru camera cu 5 imagini, plus cand se lanseaza.

Nokia 9 PRET IMAGINI SPECIFICATII lansare

Nokia 9, are in mod oficial dezvaluite astazi pretul, primele imagini, specificatiile tehnice, si cand se lanseaza in lumea intreaga, HMD Global organizand o conferinta inaintea Mobile World Congress 2019 pentru a il prezenta, Nokia 9 PureView este denumirea completa a telefonului, si dupa cum probabil va imaginati deja, da, el are 5 camere, asa cum ne-au spus toate zvonurile de pana acum, HMD Global prezentand un telefon extrem de interesant astazi.

Nokia 9, este primul smartphone din lume care are 5 camere integrate, foarte multe dintre asteptarile fanilor fotografi fiind indeplinite de catre un telefon lansat sub brand-ul Nokia, la multi ani dupa caderea companiei.

Nokia 9 are o camera PureView incredibila

Nokia 9, are o camera principala cu 5 senzori de imagine, 2 dintre ei fiind color, in timp ce alti 3 sunt monocrom, insa pozele sunt inregistrate cu toti 5 in momentul in care utilizatorul vrea sa faca o poza. Multumita numarului atat de mare de senzorid e imagine integrati in camera principala a Nokia 9, telefonul ofera cea mai buna raza dinamica dintre toate telefoanele, dar si cel mai bun efect bokeh posibil pentru smartphone-uri in momentul de fata.

Nokia 9, este capabil sa faca poze in format DNG, RAW, pentru utilizatori, cei de la Adobe colaborand cu HMD Global pentru a permite editarea acestor poze direct pe telefoane, inainte ca ele sa fie incarcate online. Nokia 9 foloseste doar lentile Carl Zeiss pentru aceasta camera extraordinara, iar cu ajutorul celor de la Google, pozele inregistrate si incarcate in Google Photos pot avea modificata focalizarea facuta de catre utilizator de la bun inceput.

Specificatiile Tehnice pentru Nokia 9

Din pacate, zvonurile care spuneau ca Nokia 9 va veni cu o parte din hardware din anul 2018 se adeveresc, telefonul avand urmatoarele specificatii :

  • Ecran: P-OLED cu diagnoana de 6 inch si rezolutie 2K;
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 845 cu 4 GB RAM;
  • Camera: cu 5 senzori de imagine de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8, 2 color, 3 monocrom;
  • Baterie: 3300 mAh;
  • Spatiu de stocare: 128 GB;
  • Certificare IP: IP67;

Dupa cum puteti observa, Nokia 9 nu este un telefon spectaculos din toate punctele de vedere, specificatiile sale fiind impresionante doar in ceea ce priveste camera principala, insa dincolo de acest punct nu e nimic uimitor. Din pacate, acelasi lucru este valabil si pentru ecran, Nokia 9 avand unul cu margini groase, ceea ce il face sa para invechit, majoritatea telefoanelor din 2019 avand margini foarte subtiri, fie ca au decupaje, sau nu.

Cat costa Nokia 9, si cand se lanseaza ?

Pretul Nokia 9 este de 699 de dolari, in medie in toate pietele in care va fi vandut, deci in Europa ne putem astepta sa coste cam 700 de euro, mai mult decat spunea un zvon recent, ceea ce e cam pacat. Lansarea Nokia 9 urmeaza sa aiba loc in martie, insa precomenzile incep chiar de astazi in unele dintre tarile in care telefonul va fi pus in vanzare incepand de luna viitoare.

7 COMENTARII

  1. e un telefon interesant, mai ales daca va fi la un pret bun….ma amuza copilasii/tinerii astia care spun de lag, frate nu esti in stare sa rezolvi un lag pe android in 2019? NU MERITI SMARTPHONE. Lag-ul si-l mai face si utilizatorul.

  2. Ce saracie, ce mizerie. NU filmeaza 4K la 60 fps in 2019 !!! Procesor vechi de un an de pe Samsung S9 ??
    Doar ca S9 filma 4k la 60 fps cu SD845 ?? 12 mp cu f/1.8 ?? Cica asta mai e Nokia. Poate Alcatel ???? Rusine. Merita 200 euro.