WhatsApp, ATENTIE! Cum REZOLVOI o PROBLEMA CRITICA

WhatsApp, are o problema extrem de serioasa de care probabil nici nu stiai, dar care are un efect foarte periculos asupra telefonului tau, iata cum o repari.

WhatsApp problema iphone

WhatsApp, o problema extrem de serioasa a fost dezvaluita zilele trecute de catre simpli utilizatori care foloseau aplicatia, si au descoperit ca o schimbare foarte importanta nu a fost gandita chiar asa cum trebuie. Mai exact, WhatsApp a implementat o functie care permite blocarea aplicatiei cu Face ID/Touch ID, pentru a restrictiona accesul persoanelor neautorizate la informatiile stocate in ea, insa din pacate lucrurile nu functionau chiar asa cum ar fi trebuit.

WhatsApp, nu avea sistemul de protectie implementat prea bine, astfel ca unii dintre cei care aveau acces la telefoane puteau totusi sa acceseze mesajele care contineau poze, clipuri video, sau diverse informatii. Cei de la WhatsApp au recunoscut existenta acestei probleme la scurt timp dupa confirmarea ei, iar zilele trecute au rezolvat-o, lansand in App Store o noua actualizare pentru iPhone care repara functionalitatea, astfel ca va veti putea securiza aplicatia fara probleme.

WhatsApp are rezolvata problema cu Face ID/Touch ID pe iPhone

WhatsApp, are reparata problema in actualizarea cea mai recenta, deci tot ce trebuie sa faceti este sa instalati acea actualizare prin App Store, iar nicio persoana nu se va putea folosi de ea pentru a accesa datele de acolo. Probabil stiti deja ca WhatsApp putea avea depasita masura de securizare cu Face ID/Touch ID daca o persoana incerca sa partajeze informatii prin aplicatie la o perioada scurta de timp dupa ce noi am inchis-o, dar iata ca lucrurile au revenit intr-un final la normal.

WhatsApp, nu are implementata o masura similara de blocare a aplicatiei si pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca acolo va trebui sa mai asteptati pana in momentul in care compania va gasi de cuviinta sa ofere asa ceva pentru utilizatori. Nu se stie cat timp va trece pana in acel moment, asa ca trebuie sa aveti rabdare ca WhatsApp sa pregateasca totul foarte bine, astfel inca sa nu mai faca lansari cu probleme precum cea despre care am vorbit acum.

WhatsApp, are si multe alte schimbari foarte interesante in proces de dezvoltare pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca ramane de vazut doar cat va dura pana cand ele vor fi disponibile.