Fortnite, PROBLEMA URIASA care a LOVIT Epic Games

Fortnite, are parte de o problema serioasa, care a lovit compania Epic Games ca un fulger, iata prin ce dificultati trec americanii in momentul de fata.

Fortnite, PROBLEMA URIASA care a LOVIT Epic Games

Fortnite, cel mai popular joc online al momentului a fost lovit de o problema uriasa care afecteaza serios compania Epic Games, ea neavand deocamdata vreo solutie pentru a readuce lucrurile la normal. Mai exact, veniturile celor de la Epic Games au scazut cu 6% in 2018 fata de 2017, ceea ce nimeni nu se astepta, avand in vedere ca popularitatea jocului a crescut constant in aceasta perioada, si toata lumea se astepta la recorduri venite din partea americanilor.

Fortnite, problema mai mare este ca veniturile generate de catre joc au scazut cu 48% in ianuarie fata de luna decembrie, iar asta cu destul timp inainte ca jocul Apex Legends sa fie lansat de catre cei de la EA Games. Desi in decembrie lumea cheltuie foarte multi bani pentru cadouri, in cazul Fortnite nu a fost vorba despre ceva special, pentru ca oamenii nu se concentreaza foarte mult pe cumpararea de cadouri pentru, sau in jocuri, chiar daca e vorba despre Craciun.

Fortnite a inregistrat o scadere de 48% a vanzarilor in ianuarie

Fortnite, exista totusi posibilitatea ca vanzarile foarte bune din luna decembrie sa fi avut la baza faptul ca atunci a fost vandut Battle Pass-ul pentru sezonul 7, iar in ianuarie toti cei care-l doreau il aveau deja cumparat. Este deasemenea foarte posibil ca tot ceea de a oferit compania Epic Games in ianuarie pentru jucatorii Fortnite sa nu fi fost chiar atat de atractiv, iar de aici sa fi venit scaderea foarte mare in vanzari, insa deocamdata o explicatie clara nu exista.

Fortnite dips month-over-month after a strong end to the year. Fortnite revenue on all platforms combined declined 48% month-over-month in January, although sales are still up significantly year-over-year. This comes after a peak month in December and points to an increasingly lumpy revenue profile heading into 2019.

Fortnite, pentru februarie lucrurile ar putea fi diferite, jocul inregistrand noi recorduri de jucatori concurenti, 10 milioane pentru concerte, si 7 milioane fara, dar cati cheltuie efectiv bani, nu stie mai nimeni deocamdata. Nici oferirea gratuita a Battle Pass-ului pentru sezonul 8 al Fortnite nu va ajuta Epic Games, daca suficient de multi jucatori vor decide sa completeze provocarile, asa ca probabil va incerca sa gaseasca noi metode de a genera bani.