iPhone 11, va fi LANSAT cu 5G de catre Apple ?

iPhone 11, este asteptat de catre foarte multi fani ai Apple cu 5G pentru noile retele de telefonie mobila, iar Intel face prima dezvaluire despre lansare.

iPhone 11, va fi LANSAT cu 5G de catre Apple ?

iPhone 11, este acum la cam jumatate de an de lansarea oficiala, iar lumea se intreaga tot mai des daca vom vedea de la compania americana si 5G oferit pentru clientii care-i vor cumpara noile modele de telefoane mobile. S-a tot vorbit in ultimele luni despre posibilitatea ca Apple sa implementeze 5G in iPhone 11, insa iata ca Intel confirma fara dubiu ca asta nu se va intampla, din pacate pentru toti cei care asteapta inovatii de la cei din Cupertino in 2019.

iPhone 11, nu va avea un modem 5G integrat deoarece Intel nu va avea aceste componente pregatite pentru utilizare in smartphone-urile companiei Apple anul acesta, ci abia undeva in cursul anului 2020. Sandra Rivera, cea care conduce divizia care dezvolta modem-urile folosite in telefoanele iPhone, inclusiv cel 5G pentru iPhone 11, a afirmat ca deocamdata compania la care lucreaza nu are tehnologia 5G pregatita pentru a fi oferita in vreun modem propriu.

iPhone 11 nu va avea 5G din cauza companiei Intel

iPhone 11, va veni, cel mai probabil cu conectivitate 4G imbunatatita, iar asta inseamna ca putem vedea viteze mai bune de navigare pe internet in aceasta serie de telefoane, dar deocamdata nu prea exista detalii cu privire laa sta. Managerii Apple au discutat cu cei ai Samsung, sau MediaTek, pentru a cumpara modem-uri 5G pentru iPhone 11, insa se pare ca discutiile n-au ajuns la o finalitate pozitiva pentru clientii celor din Cupertino, care asteapta inovatiile chiar de anul acesta.

Intel Corp executives said on Friday its 5G modem chips will not appear in mobile phones until 2020, raising the possibility its biggest customer, Apple Inc, will be more than a year behind rivals in delivering a device that uses the faster networks. Sandra Rivera, who oversees Intel’s networking chip business, said at a media event in Palo Alto, California, that sample 5G modem chips will ship to customers this year but that Intel does not expect consumer “products in the market” until 2020.

iPhone 11, ar putea fi “picatura care umple paharul” pentru cei de la Apple, iar asta deoarece zvonuri recente sugereaza faptul ca in Cupertino ar fi fost alocati mai multi oameni echipei care ar trebui sa dezvolte modem-uri pentru viitoarele telefoane. Se pare ca Apple s-a cam saturat sa tot astepte dupa Intel, care oricum nu are modem-uri la fel de bune precum cele ale Qualcomm, insa iPhone 11 ar putea fi un punct de plecare si pentru a inlocui procesoarele Intel din MacBook-uri cu unele ale Apple.

iPhone 11, va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, cel mai probabil undeva prin luna septembrie, in urma unei prezentari care va avea loc tot in aceeasi perioada.