Google Chrome, Schimbari pentru a Rezolva DOUA PROBLEME ENERVANTE

Google Chrome, are in proces de rezolvare doua probleme extrem de enervante, compania Google facand o serie de schimbari serioase pentru a oferi o experienta normala.

google chrome schimbari rezolva probleme

Google Chrome, are multe probleme de care compania Google este constienta in momentul de fata, insa de la simpla recunoatere si pana la rezolvare este o cale foarte lunga, dar exista sperante la orizont. Pentru Google Chrome a fost descoperita o schimbare importanta la care lucreaza inginerii companiei americane, ea urmand a ne scuti de modul in care unii dintre dezvoltatorii web exploateaza browserul cand navigam pe website-urile lor.

Google Chrome, va avea rezolvate doua probleme serioase prin limitarea accesului pe care-l au website-urile la istoricul navigarii noastre prin respectiva pagina, ea fiind preluata, aparent, direct din baza de date a browserului. Cei de la Google au afirmat ca aceasta modificare va impiedica diverse website-uri atat sa impiedice revenirea la o pagina anterioara din website, cat si redirectionarile automate care sunt facute in Google Chrome fara ca noi sa dorim efectiv acest lucru.

Google Chrome va bloca redirectionarile automate si blocarea butonului back

Google Chrome, probabil stiati deja ca unele website-uri nu va permit sa folositi butonul back din browser cand incercati sa reveniti la o pagina anterioara, apasarea sa tinandu-va in pagina respectiva, sau reincarcand-o, ceea ce nu e un comportament normal. Google Chrome va avea blocata automat aceasta manipulare a functionalitatii sale, cei de la Google putand deasemenea sa penalizeze website-urile care refuza sa “asculte” de ceea ce vor utilizatorii care le acceseaza.

On January 24th, an entry on the Chromium gerrit suggested that developers added a UKM for history manipulation intervention. When active, this system adds a UKM log when an entry is marked as skippable. On January 17th, 2019, Chrome developers created an entry which allowed history entries to be skippable when the conditions were right. In Android this simply means a tab will be closed and a previous tab will be shown, just like if you’d pressed the “back” button on a first entry of a tab. On desktop this leads to the back button being disabled.

Google Chrome, va impiedica deasemenea redirectionarile automate spre diverse pagini ale website-urilor atunci cand incercam sa le parasim, metoda fiind folosita in principal de catre diverse pagini obscure. Si in aceasta situatie Google Chrome ar putea fi un punct de plecare pentru ca Google sa penalizeze website-urile care au un asemenea comportament neadecvat, dar, ca de obicei, compania le va oferi detinatorilor de pagini web o anumita perioada de timp sa isi rezolve “greselile”.

Google Chrome, va avea parte de aceste imbunatatiri in urmatoarele saptamani, dar deocamdata nu se stie cand il vom putea instala.