Samsung GALAXY S10, Primele IMPRESII cu Telefoanele

Samsung GALAXY S10, si S10 Plus au fost lansate saptamana trecuta, si am avut ocazia de a le folosi pentru a va spune care sunt impresiile mele in legatura cu ele.

Samsung GALAXY S10, Primele IMPRESII cu Telefoanele

Samsung GALAXY S10, in versiune standard, Lite, si Plus, au fost prezentate saptamana trecuta de catre compania Samsung, iar de zilele trecute le gasiti expuse intr-o varietate de magazine din Romania. Curios, mi-am facut curaj si m-am “jucat” putin cu Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus intr-un Orange Shop, pentru ca sunt expuse si acolo, dar lumea nu se prea inghesuie sa se joace cu ele, sau cel putin eu n-am vazut prea mult interes.

Samsung GALAXY S10, arata mai bine decat Samsung GALAXY S10 Plus, pentru ca are o singura perforatie in ecran, si nu iese chiar atat de mult in evidenta atunci cand folosesti efectiv telefonul. Desi ma gandeam ca acele perforatii din ecranele telfeoanelor Samsung GALAXY S10 nu sunt chiar atat de evidente, ei bine in cazul versiunii Plus gaura n-arata prea grozav, in special cand pe ecran sunt afisate imagini colorate, nu ceva complet negru, decupajul din iPhone parand ceva mai bine gandit.

Samsung GALAXY S10 arata bine, si se misca bine

Samsung GALAXY S10, se misca bine, asa cum ar trebui sa o faca un telefon nou, au ecarne care afiseaza culorile la fel de bine ca modelele anterioare, dar asta n-ar trebui sa fie o noutate in 2019. Am facut poze cu noile camere, iar pe ecran ele aratau exceptional, insa abia dupa transferarea lor din Samsung GALAXY S10 intr-un calculator, si vizualizarea pe un ecran mare iti dai seama cam cat de bine se descurca pentru a surprinde lumea din jurul tau.

Samsung GALAXY S10, are o camera wide-angle care cred ca ar fi trebuit sa ajunga in iPhone inca de acum cativa ani, iar desi as fi vrut sa testez cititorul de amprente, n-am stat sa-mi inregistrez degetele acolo. Per total, imi place cum arata Samsung GALAXY S10, mai putin gaura din ecrane, se misca suficient de repede, insa cand treci peste astea, ai acelasi Android batran in ele, cu o interfata familiara, iar senzatia e aceeasi ca in cazul unui iPhone nou, ca e nevoie de mai multa schimbare si acolo.

Samsung GALAXY S10, este un telefon pentru care cel mai probabil merita un upgrade de la versiunea anterioara, probabil va atrage si unii fani ai iPhone, insa exact ca atunci cand am luat iPhone XS Max, simt nevoia de o schimbare mai mare, pentru a avea senzatia ca folosesc ceva intr-adevar nou.