Windows 10, Veste URIASA pentru TOTI Utilizatorii

Windows 10, o veste foarte importanta pentru toti utilizatorii a fost anuntata astazi in cadrul Mobile World Congress 2019, iata ce va fi oferit in mod oficial.

Windows 10, Veste URIASA pentru TOTI Utilizatorii

Windows 10, este cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, iar in mod surprinzator, astazi aflam o veste extrem de buna pentru toti cei care folosesc platforma creata de catre compania Microsoft. Conform celor de la Qualcomm, dar si a producatorilor de PC-uri, calculatoarele cu Windows 10 vor fi primele care vor avea suport pentru 5G integrat, deci macOS, Linux, sa ChromeOS, nu vor oferi prea curand asa ceva pentru utilizatorii care le folosesc.

Windows 10, are din partea Qualcomm dezvaluita o platforma speciala pentru calculatoare care ar urma sa functioneze cu ajutorul procesoarelor pentru telefoane mobile, si care ar avea parte de conectivitate 5G unde este disponibila. Aceste calculatore cu Windows 10, ar urma sa functioneze in baza unui proesor Kryo 495, cu o placa video Adreno 680, un Hexagon 690 DSP, dar si a unui modem X24, laptop-urile de acest gen putand reda inclusiv clipuri video 4K HDR la 120 FPS.

Windows 10 va avea in curand laptop-uri compatibile 5G

Windows 10, 8cx 5G este denumirea platformei pe care compania Qualcomm a creat-o pentru laptop-urile 5G ale viitorului, iar in baza a ceea ce spune compania, se pare ca aceasta ar putea fi extrem de interesanta. Lansarea acestei platforme pentru calculatoare cu Windows 10 este o problema pentru cei de la Apple, care pentru MacBook nu au absolut nimic pregatit in vederea lansarii retelelor 5G, dar de altfel ei nu au nimic nici pentru 4G, asa ca oricum nu ofereau nimic.

Windows 10, va ramane intr-un foarte mare avantaj in fata macOS prin lansarea acestei platforme 5G pentru laptop-uri cu componente de telefoane, iar asa compania Apple va ramane in continuare cu mult in urma Microsoft. Acestea fiind spuse, nu se stie deocamdata cat ar putea dura pana cand primele calculatoare compatibile 5G cu Windows 10 vor fi lansate pentru clienti, dar asteptarea nu ar trebui sa fie chiar atat de lunga precum cred unii, insa trebuie sa stiti ca si preturile vor fi pe masura tehnologiilor.