Oppo a Prezentat Astazi o CLONA a Huawei MATE X

Oppo a prezentat astazi o clona a Huawei MATE X, adica un alt model de telefon plaibil care arata exact precum cel pe care l-a dezvaluit compania Huawei.

Oppo a Prezentat Astazi o CLONA a Huawei MATE X

Oppo, unul dintre marii producatori de telefoane mobile, a prezentat in cursul zilei de ieri cateva imagini cu propriul telefon pliabil, si dupa cum puteti observa, este vorba despre o clona a Huawei MATE X. Cele doua telefoane seamana atat de bine intre ele, incat par sa fi fost facute in acelasi laborator, de catre aceeasi oameni, doar ca Oppo si Huawei le-au personalizat inainte de a pregati pentru prima prezentare oficiala pentru fanii din intreaga lume.

Oppo, are un telefon cu margini mai groase decat Huawei MATE X, si cu doar doua camere integrate in carcasa, insa design-ul total al telefoanelor seamana atat de bine incat zici ca au fost dezvoltate impreuna de catre companii. E greu de spus daca Oppo a implementat in telefonul sau plaibil acelasi tip de ecran OLED precum in cazul telefonului celor de la Huawei, insa ceea ce au facut cele doua companii chinezesti sugereaza faptul ca rezultatul e al unei colaborari.

Oppo prezinta o clona a Huawei MATE X, dar cu specificatii mai slabe

Oppo nu a oferit detalii cu privire la telefonul sau deocamdata, spunand doar ca il va produce numai daca vede ca exista interes din partea fanilor, iar asta inseamna ca il va lansa cu siguranta in 2019. Cei de la Oppo au facut la fel cu un alt telefon foarte interesant prezentat la inceput de 2018, si au ajuns intr-un final sa il lanseze la foarte scurt timp dupa ce l-au dezvaluit, asa ca vor face la fel si cu acest dispozitiv, care arata ca un Huawei MATE X, dar are specificatii mai proaste.

Oppo si Huawei nu sunt cunoscute ca doua companii care colaboreaza in procesele de dezvoltare pentru produsele pe care le vand, asa ca asemanarile dintre aceste doua modele de telefoane arata o alta realitate. Acum ramane doar ca Vivo sa prezinte un telefon pliabil care arata tot ca Huawei MATE X, si devine destul de clar faptul ca in timp ce Samsung dezvolta singura un asemenea smartphone, chinezii au lucrat impreuna pentru tehnologiile lor.