OPPO Find Z. Nou Smartphone UIMITOR Anuntat

OPPO Find Z. Viitorul telefon uimitor al coreenilor a fost confirmat astazi in mod oficial pentru lumea intreaga, iata ce s-a descoperit in legatura cu el.

OPPO Find Z certificare

OPPO Find Z. Noul smartphone impresionant pregatit pentru lansare de catre compania chinezeasca a fost deja anuntat de catre autoritatile europene care s-au decis sa confirme in mod oficial si denumirea pe care o va avea. Vorbim despre o inregistrare facuta pentru denumirea OPPO Find Z la autoritatile europene, marca fiind deja alocata companiei chinezesti, deci telefonul va putea fi lansat in perioada urmatoare de catre ea pentru clienti.

OPPO Find Z. Continuatorul celebrului Find X va trebui sa vina cu inovatii si mai importante pentru a fi demn de seria din care face parte, astfel ca s-ar putea sa vedem noi schimbari pentru ecran. Pana in momentul de fata n-au aparut informatii cu privire la noutatile pe care urmeaza sa le aduca OPPO Find Z pentru clienti, insa din moment ce a fost confirmata denumirea, e destul de clar ca urmeaza sa apara in curand si detaliile oficiale cu privire la el.

OPPO Find Z are numele confirmat de catre autoritatile europene

OPPO Find Z certificare nume

OPPO Find Z. Stim sigur ca noul telefon  va veni cu un chip Qualcomm Snapdragon 855, pentru ca este cel mai puternic in momentul de fata, iar altceva nu au ce sa ofere chinezii pentru a avea performante de top. Este totusi posibil ca OPPO Find Z sa aiba implementata o noua camera care sa-i ofere zoom optic de pana la 10X, insa totul depinde de cat de rapid ar putea fi finalizat procesul de dezvoltare al acestei noi componente.

OPPO Find Z. Desigur ca nu exista nici posibile informatii cu privire la momentul in care ar putea fi lansat telefonul, dar exista sanse ca el sa isi faca aparitia inainte de vara acestui an, poate chiar si cu 5G integrat. Acum, daca va faceti griji in legatura cu pretul pe care l-ar putea avea OPPO Find Z, ei bine nu trebuie sa va speriati, pentru ca e putin probabil sa fie prea scump, pentru a nu tine la distanta potentialii consumatori care cumpara telefoanele chinezilor.