WhatsApp, ANUNT IMPORTANT pentru TOTI Oamenii

WhatsApp, are un anunt foarte important pentru toti oamenii care folosesc aplicatia de mesagerie in diverse colturi ale planetei, iata ce trebuie sa stii acum.

WhatsApp 10 ani

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, are astazi un anunt foarte important pentru toti cei care-i folosesc serviciile pe iPhone, Android, sau pe alte sisteme de operare pentru terminale mobile. Mai exact, WhatsApp a implinit 10 ani de existenta, o cifra rotunda, pe care compania americana vrea sa o sarbatoreasca ca atare, asa ca a inceput cu un mesaj pentru toata lumea, si un mic infografic in care prezinta evolutia sa de un deceniu.

WhatsApp, a inceput in 2009 ca o aplicatie pentru iPhone si Android care in doar cativa ani a devenit atat de populara, cu sute de milioane de utilizatori, incat a fost cumparata de Facebook pentru 20 de miliarde de dolari. WhatsApp a facut si un clip video in care celebreaza cei 10 ani de existenta, prezentand modul in care diverse persoane comunica in fiecare zi folosindu-i platforma de mesagerie, incluzand si modul in care companiile pot interactiona mai usor cu utilizatorii.

WhatsApp celebreaza 10 ani de existenta, asa cum stie mai bine

WhatsApp, nu include in acest clip video si foarte mare rau pe care-l fac stirile false distribuite prin platforma, sau oamenii ucisi din cauza lor, dar desigur ca asta e o cu totul alta poveste, mult mai trista. A trecut si mai bine de 1 an de cand WhatsApp a anuntat ca are 1 miliard de utilizatori activi lunar, deci putem trage concluzia ca s-a ajuns mult mai aproape de 2 miliarde de utilizatori, cam ceea ce are si compania Facebook pentru aplicatia retelei de socializare.

Au trecut 10 ani de când am lansat WhatsApp! De-a lungul acestui deceniu ne-au contactat persoane de pe tot cuprinsul lumii, care folosesc WhatsApp pentru a ține legătura cu cei dragi, a conversa cu comunitățile din care fac parte și pentru a dezvolta întreprinderi. Astfel de povești continuă să ne inspire și, pentru a ne sărbători aniversarea, facem o retrospectivă a celor mai importante momente pe care le-am trăit de-a lungul anilor. Suntem entuziasmați să continuăm să dezvoltăm funcții care să transforme WhatsApp într-o aplicație chiar mai simplă și mai de încredere pentru toată lumea. Le mulțumim utilizatorilor de pretutindeni pentru că ne însoțesc în această călătorie!

WhatsApp, face aceasta aniversare si cu un anunt foarte interesant, promitand sa ofere noi functii in viitorul foarte apropiat pentru utilizatorii din lumea intreaga, ceea ce creeaza asteptari foarte mari. E putin probabil sa fie vorba despre reclamele pe care WhatsApp le testeaza in momentul de fata pentru aplciatie, pentru ca asta va afecta serios imaginea companiei, deoarece promisese ca nu le va oferi, insa realitate planurile sale sunt cu totul altele.

WhatsApp, a lansat recent o actualizare care aduce securitate imbunatatita pentru Face ID, si Touch ID, deci va fi interesant de vazut ce anume vom avea in final de la americani.