Samsung GALAXY S10, COMIC, vine cu ANTIVIRUS Preinstalat

Samsung GALAXY S10, va avea, in mod foarte comic, un antivirus preinstalat de catre coreeni, iar asta pentru ca problema malware-ului este uriasa in Android.

Samsung GALAXY S10 antivirus

Samsung GALAXY S10, cel mai recent si mai performant smartphone al companiei Samsung, va fi livrat catre clienti cu McAfee VirusScan, o aplicatie menita sa protejeze telefoanele de malware. Dupa cum prea bine stiti deja, malware-ul este o problema extrem de mare pentru telefoanele Android, iar pentru ca Samsung GALAXY S10 este expus in fata acestor probleme, Samsung si McAfee colaboreaza pentru a intari securitatea, dar tot e foarte comic.

Samsung GALAXY S10, este livrat de la bun inceput catre clienti cu un software pe care nu-l veti gasi vreodata in telefoanele iphone, deoarece malware-ul nu este o problema pentru sistemul de operare al companiei Apple. Pentru Android situatia este una critica, deoarece exista extrem de multe tipuri de malware care apar in fiecare an, asa ca Samsung GALAXY S10 este lansat cu un antivirus care sa-l proteeze de malware, si probabil putinii virusi care exista pentru telefoane.

Samsung GALAXY S10 vine cu antivirus pentru Android e stricat

Samsung GALAXY S10, are deasemenea o alta functie foarte utila pe care Samsung si McAfee o ofera pentru clienti, ea avand denumirea Secure Wi-Fi, si ofera trafic de internet securizat prin Wi-Fi folosind VPN-urile celor de la McAfee. Aceasta functionalitate este oferita in anumite piete de pe glob, cu 250 MB oferiti pentru Samsung GALAXY S10 de catre Samsung, insa trafic suplimentar poate fi cumparat de catre oamenii care vor sa navigheze securizat pe internet, indiferent de reteaua Wi-Fi folosita.

McAfee announced it is extending its long-standing partnership with Samsung to safeguard consumers from cybersecurity threats on Samsung Galaxy S10 smartphones, which come pre-installed with anti-malware protection powered by McAfee VirusScan. It will also support Samsung Secure Wi-Fi service that McAfee provided backend infrastructure to protect consumers against risky Wi-Fi.

Samsung GALAXY S10, este un telefon bun, foarte interesant, insa includerea unor aplicatii de acest gen confirma problemele uriase care exista pentru platforma Android care ruleaza pe dispozitive. Din pacate pentru cei care folosesc telefoane Android, ca Samsung GALAXY S10, trebuie sa existe si solutii antivirus in telefoanele lor, sau ca solutie mai simpla, pot cumpara telefoanele iPhone, unde malware-ul e aproape inexistent, cu atacuri de mare anvergura imposibil de realizat acum.

Samsung GALAXY S10, este disponibil pentru precomanda in Romania la preturi care variaza intre 3500 si 7500 de LEI.