Xiaomi Mi 9 este o PROBLEMA URIASA pentru iPhone, Huawei, Samsung

Xiaomi Mi 9 va fi o problema uriasa pentru iPhone, Huawei, sau Samsung, noul telefon de la producatorul chinez venind cu noutati care vor acapara consumatorii.

Xiaomi Mi 9 problema iPhone Huawei Samsung

Xiaomi Mi 9 este telefonul care a luat pe toata lumea prin surprindere in acest inceput de an, iar asta pentru ca a fost pus in vanzare cu specificatii impresionante, la un pret injumatatit fata de cel al modelelor cele mai populare. Xiaomi Mi 9 este un telefon care va fi o problema extrem de mare pentru iPhone, Huawei, sau Samsung, iar asta tocmai din cauza pretului foarte mic de vanzare, dar si a specificatiilor surprinzator de bune pe care le are.

Xiaomi Mi 9 vine cu un chip Qualcomm Snapdragon 855, cu o camera tripla, care are un senzor de 48 de megapixeli, 6 GB RAM, 64 GB spatiu de stocare, si un ecran de peste 6 inch, totul la pretul de 450 de euro, in multe tari europene. Nu exista in momentul de fata un telefon similar de la Apple, Huawei, Samsung, care sa ofere aceleasi specificatii ca Xiaomi Mi 9 la un pret atat de mic, iar aici sta marea problema pe care o au aceste companii.

Xiaomi Mi 9 va fi o foarte mare problema pentru iPhone, Samsung, Huawei

Xiaomi Mi 9 a fost deja lansat in Spania, Italia, si Franta, trei piete extrem de importante pentru Huawei, Samsung, si Apple, iar in curand va fi disponibil inclusiv in Olanda, un alt punct de atractie pentru producatori. Este adevarat ca numarul tarilor europene in care Xiaomi Mi 9 este disponibil e inca mic, dar doar in acestea patru poate afecta serios vanzarile iPhone, Samsung si Huawei, iar acesta este cel mai bun lucru pentru toata lumea.

Xiaomi Mi 9 cu specificatiile sale si pretul foarte mic poate forta Apple, Samsung, Huawei, sa ofere telefoane la preturi comparabile, nu unitati care costa dublu, si in mare au specificatii destul de apropiate. E drept ca Xiaomi Mi 9 nu are tot ceea ce ofera iPhone, Samsung, Huawei in modelele de top, insa la jumatate de pret, ce om care nu e dependent de tehnologie se va uita de 2 ori la el in loc sa-si cumpere ceva de la ceilalti producatori.

Xiaomi Mi 9 are un pret atat de mic incat poti sa-ti cumperi cate 2 pe an si abia ajungi la pretul Samsung GALAXY S10, cu mult sub cel al iPhone XS, si cred ca multi vor gandi asa, in final.