Google Chrome. Functia INCREDIBILA pentru Utilizatori

Google Chrome. O noua functie incredibila a fost descoperita pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce urmeaza sa ne putem bucura foarte curand.

Google Chrome focus mode

Google Chrome. Cel mai popular browser al planetei pregateste o schimbare foarte mare pentru cei care il folosesc in mod constant, ea fiind descoperita in interiorul codului sursa al software-ului creat de catre inginerii Google. Mai exact, vorbim despre o noua functie care are menirea de a ne ajuta sa ne concentram mai bine atunci cand folosind Google Chrome pentru a naviga pe internet, fara a mai fi distrasi de ceea ce se intampla in diverse zone ale internetului.

Google Chrome. Noua functie va avea denumirea Focus Mode, ea fiind disponibila in momentul de fata pentru cei care testeaza versiunile beta in interiorul companiei Google, alte persoane neputand-o activa inca. Flag-ul pentru aceasta noua functie a Google Chrome exista in interiorul browserului, deci ea a fost implementata intr-o anumita masura, insa nu poate fi activata de catre vreo persoana pentru ca Google probabil considera ca inca nu e pregatita.

Google Chrome. Noul Focus Mode pentru utilizatori

Google Chrome. E posibil ca acest Focus Mode sa permita restrictionarea accesului la anumite website-uri de pe internet pentru a ajuta utilizatorii sa isi rezolve treaba pe care o au de facut la calculator. E deasemenea posibil ca Google Chrome sa aiba pentru aceasta functie integrare si cu Windows 10 Assist, iar asta ar simplifica si mai mult experienta sa de utilizare, browserul putand prelua setarile utilizatorilor facute in respectiva sectiune a sistemului de operare.

Now, Google will also be stepping into the ring. Little information is known about the feature, except that it will soon be making its way to the world’s most popular web browser. The flag notes that if “#focus-mode” is enabled, it allows a user to switch to Focus Mode.

Google Chrome. E posibil deasemenea ca browserul sa permita si blocarea totala a notificarilor desktop, care sunt oferite in momentul de fata de cam orice website de pe internet, acest lucru ajutand oamenii sa se concentreze pe ceea ce fac. Tot mai multe companii implementeaza functii de acest gen pentru utilizatori in ideea de a-i ajuta sa nu mai piarda timpul in loc sa faca treaba, si e foarte posibil ca Google Chrome sa ofere acelasi lucru in viitorul apropiat.