Vivo iQOO. Face iPhone, Samsung si Huawei DE RUSINE

Vivo iQOO. Noua serie de telefoane prezentata astazi de catre chinezi a fost gandita pentru a face de rusine telefoanele de la Samsung, Apple, sau Huawei.

Vivo iQOO

Vivo iQOO. Este un nou brand de telefoane mobile lansate de catre compania Vivo in cursul acestei zile, iar menirea lor este de a fi alternative viabile si ieftine pentru ceea ce au la vanzare Apple, Samsung, si Huawei. Vivo iQOO este o serie de telefoane pentru gaming, chiar daca denumirea nu releva de la bun inceput acest lucru, ele fiind gandite pentru a oferi specificatii de top pentru clienti, deci implicit si performante pe masura asteptarilor.

Vivo iQOO. Telefoanele vin echipate cu ecrane care au diagonala de 6.4 inch si rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, noul chip Qualcomm Snapdragon 855, si intre 6 GB si 12 GB RAM, deci specificatii de top pentru clienti. Vivo iQOO este o denumire ciudata, iar daca va interbati ce inseamna ea, ei bine chinezii au spus ca a doua parte a denumirii inseamna I Quest On and On, iar pentru un telefon dedicat gaming-ului, el are foarte multe de oferit pentru clienti.

Vivo iQOO vine sa Faca iPhone, Samsung si Huawei DE RUSINE

Vivo iQOO. Telefoanele au deasemenea cititoare de amprente montate in ecrane, desigur optice, dar si camera tripla, deci mai mult decat iPhone XS< dar egal cu ceea ce exista in Samsung GALAXY S10, sau Huawei P20 Pro acum. Interesant este ca telfeoanele din seria Vivo iQOO contin inclusiv o tehnologie care permite incarcarea lor la 44W, adica in doar 45 de minute intreaga baterie de 4000 mAh va fi complet incarcata, deci utilizatorii au parte de energie sa faca orice doresc.

Vivo iQOO. Toate telefoanele din serie au un LED special montat in carcasa, acesta fiind iluminat in momentul folosirii, ideea de a il implementa fiind preluata de la masinile sport, pe care probabil designerii Vivo le iubesc. Acum vine partea cea mai tare, pentru ca Vivo iQOO cu 6 GB RAM costa doar 450 de dolari, cat Xiaomi  Mi 9, in timp ce versiunea cu 12 GB RAM costa 640 de dolari, deci cu mult mai putin decat telefoanele iPhone, Huawei, sau Samsung.