iPhone. Vanzarile SLABE Afecteaza foarte MULTI Oameni

iphone vanzari foxconn

iPhone. La scurt timp dupa ce primii analisti au inceput sa prezinte o situatie mult mai “roz” pentru evolutia vanzarilor telefoanelor iPhone ale companiei Apple, iata ca acum avem parte de cu totul altceva. Mai exact, alte informatii venite direct din China ne spun ca din cauza vanzarilor slabe ale iPhone cei de de la Foxconn sunt obligati sa reduca salariile angajatilor care lucreaza la asamblarea lor, insa inclusiv beneficiile de care acestia au parte.

iPhone. Cei de la Foxconn au redus salarile angajatilor impreuna cu o reducere a orelor de munca efectiva pentru acestia, iar asta din cauza faptului ca vanzarile telefoanelor sunt cu mult sub asteptari. Desi in mod normal cei de la Foxconn produceau telefoane iPhone la capacitate maxima timp de 4 – 5 luni in fiecare ani, pentru modelele din 2018 acest proces a durat doar 20 de zile, deci cu mult, mult mai putin decat s-a intamplat in ceilalti ani.

iPhone. Vanzarile SLABE Afecteaza foarte MULTI Oameni

iPhone. Salariile angajatilor au scazut de la 600 de dolari pe luna la 450 de dolari pe luna. iar scaderea este una substantiala pentru oameni care au nevoie de toti banii pentru a-si plati chiria si a manca in fiecare luna. Taierile de salarii, si reducerea orelor de munca, au fost confirmate de zeci de angajati ai celor de la Foxconn, deci e destul de clar ca problemele pe care telefoanele iPhone inca le au cu vanzarile, afecteaza serios si partnerii Apple.

The shuttle bus service to the workers’ gloomy dormitory compound has been cancelled, forcing some to walk for up to 40 minutes to get to their rooms. The cancellation of the shuttle service is routine during the Lunar New Year holiday, but normally it resumes when production picked up again. But not this year, as the service was cancelled earlier this month, long before. Small but important perks have also been scaled back. A free laundry service was cut at the beginning of the year for the first time, with employees now having to pay 7 yuan (US$1) to wash a load of laundry, while dry cleaning an overcoat costs 18 yuan (US$2.7).

iPhone. Lucrurile sunt atat de rele incat pana si transportul gratuit intre fabrica si caminele angajatilor a fost anulat, acestia trebuind sa mearga pe jos pana la 40 de minute pentru a ajunge in camere. Vanzarile proaste ale iPhone au lasat angajatii inclusiv fara curatatoria gratuita pentru haine, iar asa vedem cum deciziile proaste ale Apple cu privire la telfeoanele sale au impact asupra a zeci si zeci de mii de oameni din China.