Google Chrome si Functia SPECIALA din Windows 10

Google Chrome urmeaza sa aiba o noua functie speciala disponibila in cadrul Windows 10, browserul fiind gandit pentru a le oferi o noua experienta utilizatorilor.

Google Chrome subtitluri windows 10

Google Chrome este, fara discutie, cel mai popular browser de pe planeta in momentul de fata, iar pentru utilizatorii care folosesc Windows 10 va avea o functie speciala, care mai mult ca sigur va fi si apreciata de catre foarte multa lume. Mai exact, Google Chrome va oferi in Windows 10 posibilitatea de a afisa subtitluri, captions, pentru orice este disponibil in cadrul sistemului de operare pentru calculatoare, si va respecta setarile care sunt facute de catre utilizatori pentru calculatoare.

Google Chrome va prelua automat setarile pentru subtitluri pe care utilizatorii Windows 10 le fac prin intermediul functiilor dedicate din cadrul sistemului de operare, asa ca nu vor mai trebui sa fie refacute la fiecare utilizare. Functia este utila pentru clipurile video care au subtitluri disponibile, Windows 10 fiind capabil sa le redea in mod nativ fara probleme, insa multumita acestei schimbari, inclusiv Google Chrome va putea face asta, cand clipurile video sunt deschise de catre utilizatori.

Google Chrome va prelua setarile pentru subtitluri din Windows 10

Google Chrome are aceasta functie noua pentru Windows 10 mentionata de catre inginerii Google intr-o lista de schimbari pe care trebuie sa le faca pentru browser in versiunile viitoare ce vor ajunge la utilizatori. In general, schimbarile majore pentru Google Chrome sunt implementate cu multe luni inainte de a ajunge efectiv la oamenii care folosesc browserul, asa ca toti cei care il utilizeaza in Windows 10 vor trebui sa mai aiba ceva rabdare pana cand totul va fi suficient de bine pregatit.

Windows 10’s closed captions feature allows users to customize the look and feel of captions. You can customize font color and size etc. Chrome will soon add support for feature. This means that the caption style used in Windows 10 settings will be used by Chrome too, while playing videos with captions.

Google Chrome urmeaza sa aiba si alte imbunatatiri importante in Windows 10, pentru ca Microsoft a decis sa faca trecerea spre platforma Chromium a celor din Mountain View, deci alte noutati vor fi disponibile. Separat de aceste noutati pentru Google Chrome disponibile in Windows 10, un dark mode urmeaza sa fie oferit foarte curand, si va schimba intr-o foarte mare masura modul in care folosim browserul in cadrul acestui sistem de operare.