Windows 10. PROBLEMELE MARI n-au Disparut Inca

Windows 10. Problemele cele mai mari pe care le au utilizatorii nu au disparut inca, Microsoft avand in continuare dificultati foarte mari cu sistemul de operare.

Windows 10 probleme actualizari

Windows 10. In ultimele luni au fost lansate diverse actualizari pentru sistemul de operare al companiei Microsoft, unele dintre ele generand foarte multe probleme pentru utilizatorii din lumea intreaga. Desi cei de la Microsoft au afirmat in repetate randuri ca foarte multe dintre aceste probleme au fost rezolvate, un nou studiu ne arata faptul ca Windows 10 inca mai genereaza foarte multa confuzie si probleme in utilizarea obisnuita pentru multe persoane.

Windows 10. Se pare ca unii dintre utilizatorii versiunii Home inca intalnesc reporniri neasteptate ale calculatoarelor dupa instalarea celor mai recente actualizari, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa se intample. Mai mult decat atat, in cazul altor utilizatori ai Windows 10 apar aprobleme cu timpii foarte mari de instalare pentru actualizari, sau alte programe, iar o buna parte dintre toate aceste probleme vin de la faptul ca anumite actualizari sunt instalate automat de catre sistemul de operare.

Windows 10. PROBLEMELE MARI n-au Disparut Inca

Windows 10 probleme actualizari automate

Windows 10. Cei mai afectati din cauza acestor probleme sunt utilizatorii versiunii Home, care nu au control asupra modului in care sunt facute actualizarile automate de catre sistemul de operare instalat in calculatoarele lor. Desi un studiu recent a ajuns la concluzia ca sistemul de actualizare a Windows 10 a fost imbunatatit substantial de catre compania Microsoft in ultimii ani, inca mai exista destule lucruri de pus la punct pentru ca experienta de utilizare sa fie una cat se poate de buna.

How annoying are Windows 10’s automatic updates? In a new study, a group of UK researchers report that users of Home edition experience unexpected restarts and inconsistent installation times, caused by inappropriate defaults and inadequate notice of pending updates.

Windows 10. Partea cea mai proasta este ca majoritatea utilizatorilor sistemului de operare nici macar nu stiu cum functioneaza sistemul de actualizari automate, iar dar foarte multi dintre ei nici nu stiu cum sa-l dezactiveze, sau daca pot face asta. In ciuda chinului Microsoft din ultimii ani, se pare ca Windows 10 ramane nu doar o enigma pentru foarte multi oameni, ci si o sursa de probleme foarte mari, pe care foarte multi dintre ei nu stiu cum sa le rezolve.