Samsung GALAXY S10. Vanzari URIASE fata de GALAXY S9

Samsung GALAXY S10. Vanzarile noii serii de telefoane sunt uriase in comparatie cu cele inregistrate pentru Samsung GALAXY S9 in cursul anului trecut, iata diferentele.

Samsung GALAXY S10 vanzari s9

Samsung GALAXY S10. Precomenzile pentru noile modele de telefoane au fost deschise in China in cursul zilei de ieri, iar conform celor care au informatii “din interior”, ele sunt cu mult mai mari decat cele pentru Samsung GALAXY S9. Se pare ca in primele 2 ore de precomenzi pentru Samsung GALAXY S10 s-ar fi inregistrat de 2 ori mai multe comenzi decat intr-o intreaga zi de precomenzi pentru Samsung GALAXY S9, ceea ce sugereaza faptul ca telefonul este un adevarat succes.

Samsung GALAXY S10. Daca lucrurile vor continua in acelasi ritm, atunci e foarte posibil ca aceasta serie de telefoane sa depaseasca in vanzari oricare dintre celelalte serii lansate de catre compania coreeana. Samsung GALAXY S9 a fost prima serie care a inregistrat un regres in vanzari in comparatie cu cele anterioare, si se pare ca Samsung a invatat ceva din asta, iar seria Samsung GALAXY S10 are parte de vanzari surprinzator de bune in momentul de fata.

Precomenzile Samsung GALAXY S10 sunt mult mai bune decat ale GALAXY S9

Samsung GALAXY S10. Dupa cum prea bine stiti deja, anul trecut vanzarile seriei Samsung GALAXY S9 au fost extrem de proaste in China, si in diverse alte zone de pe glob, dar in 2019 lucrurile se schimba. Se pare ca Samsung GALAXY S10 are suficient de multe noutati importante astfel incat sa convinga clientii ca merita cumparat, iar asta va ajuta cu siguranta coreenii in lupta pe care o duc cu Huawei in diverse tari unde-si vand telefoanele.

Samsung GALAXY S10. Foarte multe noutati importante au fost implementate in aceste modele de telefoane de catre compania coreeana, asa ca e posibil ca in China noutatile sa aiba succes in randul clientilor. Asta inseamna ca e posibil sa auzim vesti similare si din Coreea de Sud, sau alte zone din regiune, unde Samsung GALAXY S10 va ajunge in curand la vanzare, si unde compania coreeana este oricum foarte populara in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Precomenzile au inceput si in Romania saptamana trecuta, nu e stie cate au fost facute, dar la fel ca in alte tari, sunt oferite deasemenea casti Galaxy Buds cadou pentru cei interesati.