Samsung GALAXY S10 UMILESTE iPhone XS MAX in Performante

Samsung GALAXY S10 umileste iPhone XS Max in performante, noul telefon al companiei coreene aratandu-le fanilor Apple de ce iPhone e prea scump si nu ofera suficient de multe.

Samsung GALAXY S10 performante iPhone XS MAX

Samsung GALAXY S10 umileste iPhone XS Max in performante, acest lucru fiind prezentat cat se poate de clar in clipul video de mai jos, insa sunt sigur ca ati vazut si altele care aratau acelasi lucru. Spre deosebire de clipuri video de la youtuberi nepriceputi care taie clipul inainte de fiecare test, acesta ne arata neintrerupt ca Samsung GALAXY S10 este mai rapid decat iPhone XS Max, avand performante superioare multumita schimbarilor facute de catre coreeni.

Modelul Samsung GALAXY S10 testat astazi este unul Plus, si are un chip Qualcomm Snapdragon 855, spre deosebire de vasta majoritate a restului, care au Exynos 9820, inclusiv cele din Romania, performantele pentru ele fiind mai slabe, deci egale cu ale iPhone XS Max. Inainte de toate, youtuberul s-a plans ca Samsung GALAXY S10 a avut extrem de multe problemele cu blocarea aplicatiilor si inchiderea subita chinuindu-se foarte mult sa faca testul, dar Android e deja faimos pentru asta.

Samsung GALAXY S10 umieste fara drept de apel iPhone XS Max in performante

Samsung GALAXY S10 intrece fara drept de apel iPhone XS Max, atat in rapidiatea cu care sunt deschise aplicatiile, cat si in rapiditatea cu care se incarca ele, inclusiv editarea foto/video fiind radical imbunatatita. O parte a problemei pe iPhone XS Max sta in animatiile foarte incete cu care Apple insista cu foarte multa incapatanare, ele facand telefonul mai incet, iar Samsung GALAXY S10 fara animatii nu doar ca pare mult mai rapid, ci chiar este.

Performantele foarte bune nu se limiteaza doar la aplicatii pe Samsung GALAXY S10, acesta avand deasemenea un cititor de amprente care este deasemenea mult mai rapid decat Face ID, insa stim cu totii ca recunoasterea faciala e inceata. Per total, ma asteptam sa vad rezultatul acestui clip video pentru ca, din pacate, Apple n-a prea avut grija de performante in 2018, s-a limitat doar la 1 GB suplimentar de RAM, si se vede ca tot nu e suficient, dar tot 4 GB vom avea si in 2019.

Samsung GALAXY S10 se dovedeste a fi un telefon foarte interesant, e clar ca depaseste iPhone XS Max in performante, cu chip Snapdragon 855, si doar e posibil ca cel Exynos 9820 sa fie inferior, iar asta ar fi problematic, pentru ca e folosit mai peste tot in lume.