Tim Cook: Apple Dezvolta NOI Produse care VA VOR DA PE SPATE

tim cook apple produse

Apple a organizat ieri intalnirea anuala a actionarilor, Apple Park gazduindu-i pe cei care au cele mai mari investitii facute in companie, Tim Cook, presedintele Apple, fiind deasemenea prezent. Tim Cook a vorbit la intalnire despre produsele pe care Apple le are in proces de dezvoltare in momentul de fata, spunand ca exista cateva “pariuri” facute cu unele produse care ne vor da pe spate.

Apple este cunoscuta pentru faptul ca dezvolta tot felul de produse inovatoare, chiar daca unele nu ajung sa fie lansate, insa anuntul lui Tim Cook este unul foarte interesant. Ce produse care ne vor da pe spate poate lansa Apple in viitorul apropiat e greu de spus, insa sper ca actualul presedinte al companiei sa aiba dreptate, pentru ca e nevoie de ceva cu adevarat inovator de la americani.

Apple are cateva “pariuri” pe noi produse care ne vor da pe spate

Apple vrea deasemenea sa reduca pretul MacBook Air, care costa acum minim 1200 de dolari in SUA, compania avand nevoie de o crestere a vanzarilor de PC-uri in anul 2019. Pe de alta parte, Tim Cook a afirmat ca Apple va indeplini in 2020 un obiectiv foarte indraznet, de a genera 25 de miliarde de dolari anual doar din serviciile on line pe care le ofera.

Apple Inc. Chief Executive Officer Tim Cook said he has “never been more optimistic” about where the company is today and where it’s heading. In a pep talk to investors, Cook said the iPhone maker is “planting seeds” and “rolling the dice” on future products that will just “blow you away.”

Tim Cook a mai spus in trecut ca Apple dezvolta produse revolutionare, grozave, nemaiintalnite, etc, insa pana acum n-am vazut nimic care sa ne dea efectiv pe spate. Sper ca nici de aceasta data sa nu vorbim doar despre vorbe frumoase spuse actionarilor doar pentru a-i convinge sa mai cumpere actiuni ale Apple, iar realitatea sa fie complet alta.

12 COMENTARII

  1. Nu-mi amintesc de nici un produs al Apple de la primul iPhone incoace care sa fi “dat pe spate” consumatorii , bun , cu exceptia celor de genul lui CataRossi care se uda cand vede ceva facut de Apple.
    Pe mine personal nici iPhone nu m-a dat pe spate, pt ca spre deosebire de majoritatea celor care cred ca smartphone e echivalent cu Apple , stiam si utilizam telefoane inteligente , de ceva vreme inainte ca iPhone sa fi aparut .

  2. inteligent cu internet si aplicatii praf….greu de folosit si fara intuitie asa erau telef “inteligente” inaintea iphone
    Apple watch salveaza vieti, mac’urile fac bani pt utilizatorii sai etc
    Deci, daca nu ai bani de apple este logic sa nu iti amintesti..una este brosura pt tine si alta realitatea pt noi

  3. Mi se pare mie sau el se refera doar la pretul produselor pe care le va lansa?Pentru ca nu vad ce altceva ar putea da pe spate utilizatorii.