WhatsApp. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp. O veste grozava pentru toti utilizatorii aplicatiei a venit astazi, iata ce asteptai de foarte mult timp si este pregatit pentru a fi lansat in mod oficial.

WhatsApp veste dark mode

WhatsApp. O veste grozava a venit saptamana aceasta pentru toti cei care folosesc aplicatia de mesagerie a celor de la Facebook in lumea intreaga, o functie extrem de asteptata fiind tot mai aproape de lansarea oficiala. V-am spus astazi cum activati dark mode in Facebook Messenger, functia fiind extrem de asteptata de catre foarte multi utilizatori de telefoane si tablete, iar in cazul WhatsApp exista exact aceleasi asteptari de la toata lumea.

WhatsApp. Din moment ce in Facebook Messenger este aproape de final procesul de dezvoltare al noului dark mode pentru utilizatori, e mai mult ca sigur ca si in cazul acestei aplicatii de mesagerie situatia sa fie una similara. Stim de cateva luni ca ingierii celor de la WhatsApp lucreaza la un dark mode pentru aplicatie, deci informatia in sine nu este noua, insa in ultimele doua luni n-am aflat nimic in legatura cu evolutia procesului de dezvoltare al temei.

WhatsApp. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii

WhatsApp. Noutatea vine multumita vestii privind Facebook Messenger, si cred cu tarie ca in viitorul foarte apropiat vom afla noutati si despre dark mode-ul pregatit pentru cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta. E foarte posibil ca WhatsApp sa aiba noul dark mode lansate dupa ce sunt implementate reclamele in sectiunea Status, totul in ideea de a mai linisti utilizatorii care se vor plange de existenta lor in aplicatie.

WhatsApp. Noul dark mode va fi aplicat pentru intreaga interfata a aplicatiei, asa cum se intampla in cazul Facebook Messenger, deci nu va fi nevoie sa ne limitam doar la sectiunile pentru conversatii, ci vom putea intuneca tot. E posibil ca si la WhatsApp sa existe la un moment dat un truc prin care sa poata fi activat acest dark mode pentru utilizare de catre toata lumea, insa asta depinde de inginerii companiei americane.

WhatsApp. In momentul de fata aceasta este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, cu mult peste 1.5 miliarde de utilizatori activi in lumea intreaga.