Samsung GALAXY S10. SURPRIZA in Testul de REZISTENTA

Samsung GALAXY S10. Primul test serios de rezistenta pentru noul model de smartphone dezvaluie si o surpriza foarte interesanta pentru clientii seriei.

Samsung GALAXY S10 rezistenta

Samsung GALAXY S10. Primul test serios de rezistenta pentru noul model de smartphone a aparut pe internet, si multumita lui aflam cam la ce fel de stres poate fi supus telefonul coreenilor in utilizarea obisnuita a utilizatorilor. Samsung GALAXY S10 vine cu un ecran mai mare decat modelele anterioare, plus un cititor de amprente in ecran, ambele fiind protejate de catre sticla Gorilla Glass 6, care se zgarie la fel ca versiunile lansate inaintea sa.

Samsung GALAXY S10. Exact precum in cazul modelului anterior, GALAXY S9, zgarieturile de pe ecran, margini, sau camere, nu se fac atat de usor, insa daca-l purtati zilnic in buzunar cu chei, monede, etc, atunci e posibil sa cam apara probleme. Pe de alta parte, ecranul Samsung GALAXY S10 rezista fara probleme cand vine vorba despre caldura, aplicarea unei flacari direct pe el nereusind sa afecteze ecranul, ci doar stratul oleofobic aplicat peste el.

Samsung GALAXY S10. SURPRIZA in Testul de REZISTENTA

Samsung GALAXY S10. Marea intrebare pe care si-o pun clientii are legatura cu functionalitatea noului cititor de amprente in cazul zgarierii, sau craparii ecranului, iar raspunsul il avem in clipul video de mai sus. Chiar daca ecranul este zgariat foarte tare, puteti observa ca Samsung GALAXY S10 este in continuare deblocat de catre cititorul de amprente ultrasonic, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, pentru ca nu va trebui sa schimbati ecranul.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, daca pe ecran apar zgarieturi adanci, care indeparteaza suprafata acestuia, sau crapaturi substantiale, atunci devine imposibila citirea amprentei, si ecranul trebuie inlocuit in totalitate. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S10 nu se indoaie, iar asta inseamna ca atat rezistenta la apa si praf, cat si structura generala a carcasei nu sunt afectate daca va vetia aseza din greseala pe telefon, ceea ce este o veste foarte buna.

Samsung GALAXY S10. Per total, telefonul este unul rezistent, cu exceptia faptului ca zgarieturile foarte adanci, sau crapaturile, impun inlocuirea ecranului pentru ca scanarea amprentei devine imposibila, ceea ce la un cititor optic nu s-ar intampla.