Android 10. Anunt INCREDIBIL Inaintea Lansarii

Android 10. Anuntul incredibil facut cu privire la noul sistem de operare inainte ca Google sa il prezinte in mod oficial, si sa il lanseze pentru utilizatori.

Android 10 root

Android 10. Viitoarea versiune a sistemului de operare pregatit de catre compania Google pentru lansare, are astazi parte de un anunt surprinzator inainte de a fi prezentat in mod oficial pentru toata lumea. Desi Android 10 va fi prezentat in luna mai de catre cei de la Google, iar deocamdata este testat in versiune alpha, iata ca s-a reusit deja primul root pentru acest sistem de operare, ceva ce nimeni nu credea ca ar fi posibil atat de devreme.

Android 10. O versiune alpha a sistemului de operare a fost distribuita pe internet in mod neoficial de ceva vreme, iar un dezvoltator a reusit sa faca root pentru ea inainte ca Google sa apuce sa laneze versiunea beta. Dezvoltatorul aplicatiei Magisk a reusit sa faca root pentru Android 10, el publicand imaginea de mai jos, care confirma faptul ca sistemul de operare a fost exploatat, deci permite controlarea in orice mod doreste utilizatorul telefonului.

Android 10 are deja root facut inaintea lansarii

Android 10 root Magisk

Android 10. Partea si mai buna pentru toti utilizatorii este ca Google nu ar putea sa blocheze rootarea viitoare inainte ca versiunea finala sa fie lansata pentru toata lumea in cursul lunii august. Aceasta este o veste excelenta, deoarece dupa ce Android 10 va fi lansat oficial, va putea fi facuta si rootarea pe telefoane pentru ca utilizatorii sa poata face absolut orice doresc ei cu telefoanele, procesul fiind extrem de important pentru foarte multa lume.

Android 10. Aplicatia Magisk are deja toate modificarile facute pentru a exploata noua versiune a Android, astfel ca oricine o poate descarca din repo-ul cu modificarile beta pentru a se juca oricum doreste cu software-ul nou de la Google. In anii trecuti n-am prea avut parte atat de devreme de anunturi de acest gen, insa iata ca in cazul Android 10 lucrurile sunt complet diferite, iar utilizatorii se pot bucura de unele noutati mult mai devreme decat ar trebui.

Android 10. In baza a ceea ce am vazut in anii trecuti de la Google, actualizarea ar trebui sa fie prezentata in cadrul Google I/O din luna mai, iar lansarea in versiune finala ar trebui sa aiba loc prin august.