Samsung GALAXY S10 DISTRUGE iPhone XS, are cel mai BUN Ecran

Samsung GALAXY S10. In mod oficial a fost confirmat faptul ca are cel mai bun ecran pentru smartphone, facand uitat iPhone XS si inovatiile implementate de Apple.

Samsung GALAXY S10 record ecran

Samsung GALAXY S10. Ceea ce stiam deja a fost confirmat acum de catre expertii in ecrane, cei de la Display Mate confirmand faptul ca iPhone XS are un ecran inferior celui din noul telefon al companiei Samsung. Desigur ca in fiecare an coreenii trec pe primul loc in ceea ce priveste calitatea ecranelor, insa pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S10 iPhone XS era rege din acest punct de vedere, dar clasamentul s-a schimbat, iar coreenii revin in top.

Samsung GALAXY S10. Asa cum era de asteptat, noul telefon stabileste o serie de recorduri, primul dintre ele fiind pentru acuratetea culorilor, cu 0.4 JNCD, fiind cea mai buna de pana acum pentru ecrane de smartphone. Mai departe, Samsung GALAXY S10 are cel mai bun contrast, si cea ai buna acuratete a intensitatii culorilor, ambele fiind aproape de perfectiune, ceea ce spune foarte multe despre progresul tehnologic facut de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 are un ecran aproape perfect, ce stabileste multe recorduri

Samsung GALAXY S10. In ceea ce priveste luminozitatea, se observa o crestede de 17% fata de S9, atingand 1215 nits, ceea ce imbunatateste dramatic experienta de utilizare in lumina puternica. Samsung GALAXY S10 are un ecran care stabileste un record si pentru gradul foarte redus de modificare a luminozitatii si culorii imaginilor in functie de unghiul din care sunt vazute, iar pentru acestea, si alte cateva imbunatatiri, ecranul primeste nota A+ de la experti.

OLED Display Performance continues to provide major Record Setting improvements with every new generation. For the Galaxy S10, Samsung has concentrated on significantly raising the on-screen Absolute Picture Quality and Absolute Color Accuracy of the OLED display by implementing Precision Factory Display Calibration, moving the overall Galaxy S10 display performance up to impressive Record Setting Outstanding levels with over a dozen Display Performance Records, including Absolute Color Accuracy at a very impressive 0.4 JNCD that is Visually Indistinguishable From Perfect. The Galaxy S10 is the most Color Accurate Display that we have ever tested.

Samsung GALAXY S10. Tehnologia avanseaza intr-un ritm alert pentru smartphone-uri, insa compania coreeana a reusit cu fiecare nou telefon din seria Galaxy sa faca salturi impresionante in ceea ce priveste ecranele. Partea cea mai buna este ca o foarte mare parte din ceea ce vedem acum pentru Samsung GALAXY S10 va ajugne si in iPhone 11, sau orice denumire vor avea telefoanele Apple din toamna, iar asta pentru ca vor avea ecrane de la coreeni.

Samsung GALAXY S10. Nu stiu daca acest anunt vine ca o surpriza pentru cineva, dar nu ar trebui sa fie asa, pentru ca Samsung si-a facut un renume din a crea ecrane grozave.