Figgers F3. Primul Telefon care se Incarca Wireless LA DISTANTA

Figgers F3. Primul telefon care se incarca wireless de la distanta a fost anuntat in mod oficial astazi, iata cat de importanta este tehnologia oferita.

Figgers F3 incarcare wireless distanta

Figgers F3. Ca o premiera foarte interesanta, acesta urmeaza sa fie primul telefon 5G care se va incarca wireless de la distanta, el fiind fabricat in SUA, acolo unde va si fi lansat initial pentru clienti. Figgers este o companie care in 2014 a lansat un smartphone care se bloca automat in masinile care circulau cu viteze de peste 10 KM/h pentru a impiedica folosirea, si a creste astfel siguranta la volan, ceea ce nu s-a dovedit a fi tocmai o idee imbratisata de catre clienti.

Figgers F3. Al treilea model al producatorului a fost anuntat acum, iar de aceasta data vorbim despre primul telefon 5G al americanilor, care va putea sa se incarce wireless la distante de pana la 5 metri. Figgers F3 urmeaza sa aiba 1 TB de spatiu de stocare, o camera duala de 18 megapixeli, va avea un ecran 4K, si va fi rezistent la apa, avand cel mai probabil si un chip Qualcomm Snapdragon 855 pentru a avea si performante de top pentru clienti.

Figgers F3. Primul Telefon care se Incarca Wireless LA DISTANTA

Figgers F3. Pentru incarcarea wireless la distante de pana la 5 metri este necesara folosirea unui incarcator special numit Figgers Super Base, acesta fiind singurul care are tehnologia necesara pentru a oferi aceasta facilitate. Desigur ca nu s-a specificat tipul de tehnologie de incarcare wireless care este folosita pentru Figgers F3, asa ca totul ramane un mister, cel putin pana in momentul in care va fi lansat in mod oficial noul model de telefon pentru clienti.

The most interesting thing about the phone the Figgers Super Base charger. It can wirelessly charge the F3 when it comes within a 5 meter range of the Super Base charger. We’ve seen concepts of this type of wireless charging with companies like Energous and WattUp.

Figgers F3. Promisiunea facuta de catre companie este una extrem de curajoasa, iar asta in conditiile in care lumea asteapta de ani si ani de zile sisteme de incarcare wireless la distanta, insa nimeni nu a reusit sa aduca asa ceva pe piata. Pana cand Figgers F3 va fi lansat, sau va avea sistemul de incarcare wireless la distanta demonstrat oficial, totul ramane doar o promisiune a companiei, si nimic mai mult, asa ca asteptarea continua, din pacate.