Huawei P30 PRO. PRIMUL VIDEO OFICIAL cu NOUTATILE

Huawei P30 PRO. Primul video oficial prezinta cateva dintre noutatile importante ale noilor telefoane din serie, iata ce a pregatit compania Huawei pentru clienti.

Huawei P30 PRO video

Huawei P30 PRO. Primul video oficial cu noutatile pe care le va avea seria de telefoane a fost publicat astazi chiar de catre cei de la Huawei, ei incercand sa dezvaluie surprizele pregatite pentru clientii din lumea intreaga. Clipul video de mai jos a fost publicat pe pagina de Facebook a Huawei din Rusia, cateva dintre noutatile Huawei P30 PRO fiind confirmate acum, dupa ce le-am auzit deja din diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani pe internet.

Huawei P30 PRO. In primul rand, avem confirmat faptul ca telefonul va avea un senzor “periscop” pentru noua camera quad, acesta urmand a face zoom optic de pana la 10X pentru inregistrarea de imagini. CEO-ul companiei Huawei a anuntat initial aceasta schimbare majora pentru Huawei P30 PRO printr-o poza publicata pe reteaua de socializare Weibo, iar vicepresedintele diviziei de marketing a oferit chiar ieri o confirmare similara pentru toata lumea.

Huawei P30 PRO apare in primul video oficial, cu unele dintre noutati

Huawei P30 PRO. Prin clipul video ni se sugereaza deasemenea faptul ca telefoanele vor avea un nou sistem audio integrat, deci probabil difuzoare stereo imbunatatite, precum in cazul Huawei Mate 20 X. Mai mult decat atat, carcasa din sticla texturata, pe care am vazut-o la Huawei MATE 20 PRO este deasemenea prezentata in acest clip video, si cel mai probabil va ajunge in Huawei P30 PRO, culorile gradient parand sa fie deasemenea pastrate pentru clienti.

Приближи се и виж света в по-ярки цветове. Новата P30 серия идва на 26 март.#PforPhotography #Huawei

Publicată de Huawei Mobile pe Marţi, 5 martie 2019

Huawei P30 PRO. Pentru panoul frontal este sugerata ideea ca telefoanele nu ar avea vreun decupaj, insa desigur ca acest lucru nu este adevarat, iar asta pentru ca va exista unul in forma de lacrima, pentru camera frontala. Separat de astea, vedem un Huawei P30 PRO care va avea o forma foarte apropiata de cea a modelelor anterioare, asa ca n-ar trebui sa ne asteptam la ceva diferit pentru ca Huawei nu va “face minuni” cu noile sale modele de telefoane.

Huawei P30 PRO. Impreuna cu noile modele de telefoane din serie, va fi prezentat in data de 26 martie in cadrul unei conferinte care este programata sa aiba loc in Paris, asa ca nu mai avem mult de asteptat.