Google Chrome. Noua Functie ce te va AJUTA Extrem de MULT

Google Chrome. O noua functie foarte importanta a fost anuntata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea va fi de foarte mare ajutor pentru toata lumea.

Google Chrome log

Google Chrome. Cel mai folosit browser pentru navigare pe internet nu este chiar si cel mai bun dintre toate, compania Google fiind perfect constienta de acest lucru, asa ca pregateste o functie care ne va fi extrem de utila. Noua functie pregatita pentru Google Chrome are legatura cu extensiile care sunt folosite in browser, unele dintre ele putand provoca un consum excesiv de resurse, in timp ce altele pot fi folosite pentru a sparge calculatoarele oamenilor.

Google Chrome. Inginerii celor de la Google au inceput sa testeze o noua functie care le va permite utilizatorilor sa vizualizeze un log cu ceea ce fac extensiile din browser in momentul in care acesta este folosit. Acest log va afisa toate task-urile intreprinse de catre extensiile pentru Google Chrome, iar analizarea lor va ajuta un utilizator sa descopere daca exista vreo extensie care face ceva ce nu ar trebui sa faca, si ar cam trebui stearsa imediat.

Google Chrome. Noua Functie ce te va AJUTA Extrem de MULT

Google Chrome. Desigur ca e nevoie si de cateva cunostinte tehnice pentru a putea analiza acest log si pentru a vedea exact ce se intampla, insa in momentul de fata nu exista absolut nimic similar disponibil. Asta inseamna ca acum utilizatorii Google Chrome n-au cum sa vada ce le afecteaza functionarea browserului, sau le consuma foarte multe resurse, deci vorbim despre o schimbare foarte benefica, de mare ajutor pentru foarte multa lume.

This CL adds an event listener for extension activities and Polymer components to display these activities in a list with new activities being added to the end. Users can start/stop and clear the stream using the start/stop button under the tabs. The current logic to fetch activities is to append new ones at the end of the list and notify Polymer to update the UI. All this logic is implemented inside the event listener. While performance can slow down when there are thousands of activities within the stream, the stream is still relatively performant for less than 1000 activities.

Google Chrome. In moentul de fata, aceasta functie noua este testata doar de catre inginerii celor de la Google in interiorul companiei, nefiind disponibila nici macar in versiune Canary pentru dezvoltatori. In aceasta idee, nu se stie foarte clar cam cand va avea Google Chrome functia disponibila intr-o versiune beta macar, asa ca va trebui sa mai asteptam ceva timp pentru a putea vedea clar ce functionalitate va oferi in momentul in care va fi oferita.