Samsung GALAXY S10 are un “DEFECT” foarte CIUDAT

Samsung GALAXY S10. Un "defect" foarte ciudat al telefonului a fost descoperit de catre cei care au primit primele unitati comandate, iata care e problema.

Samsung GALAXY S10 pixel

Samsung GALAXY S10. Lansat astazi in lumea intreaga, noul model de telefon va veni cu ceva ce utilizatorii n-au mai vazut pana acum in alte modele de telefoane, adica un defect care nu e vazut de companie ca o problema. Daca va uitati la clipul video de mai jos veti vedea ca pe ecran, deasupra ceasului, exista un pixel care clipeste constant, ceea ce la alte modele de telefoane nu exista, iar Samsung spune ca asa a gandit ecranul Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10. Conform celor de la Samsung, acel pixel care clipeste este de fapt senzorul de proximitate, care se activeaza in momentul in care se fac apeluri telefonice, pentru a sti cand trebuie blocat ecranul pentru ca e acoperit de fata noastra. Toate telefoanele mobile au senzori de proximitate implementati in ecran, insa niciunul de pana acum nu avea vreun pixel care sa clipeasca prin ecran, asa cum se intampla cu Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S10 are un “DEFECT” foarte CIUDAT

Samsung GALAXY S10. In mod teoretic, acel senzor de proximitate nu ar trebui sa se activeze, si nu ar trebui sa clipeasca vreun pixel prin ecran in timpul utilizarii obisnuite, pentru ca nu e nevoie de el. Pe de alta parte, multe persoane vor sesiza faptul ca exista acel pixel care clipeste in ecranul Samsung GALAXY S10, si sunt sigur ca foarte multi vor suna la Samsung sa ceara clarificari cu privire la aceasta problema, care in realitate nu prea este o problema.

Samsung GALAXY S10. De ce acest “defect” a aparut prima oara la telefoanele coreenilor e greu de spus, pentru ca Vivo si Oppo au telefoane cu ecrane fara decupaje inca de acum cateva luni bune, iar cele cu decupaj in forma de lacrima au ceva similar. Va fi interesant de vazut cum vor reactiona oamenii obisnuiti la acest “defect” pentru ca Samsung GALAXY S10 e foarte important pentru compania coreeana, iar criticile ar putea tine anumiti clienti departe.

Samsung GALAXY S10. Poate fi cumparat in momentul de fata inclusiv din Romania, fiind lansat oficial astazi, si il gasiti pentru a-l cumpara de aici, de aici, sau de aici.