Apple. ASA iei BANII CADOU Oferiti Utilizatorilor

Apple a lansat o noua campanie promotionala prin care le ofera clientilor sai bani cadou, iata cum obtii gratuitatea oferita de catre cei de la Apple.

apple bani cadou

Apple incearca din rasputeri sa creasca numarul de utilizatori ai serviciilor sale, astfel ca a lansat recent o campanie prin care ofera bani cadou utilizatorilor. Mai exact, cei care incarca intre 1 si 200 de dolari, euro, etc, in Apple ID-urile lor, vor primi un bonus de 10% pentru achizitii facute prin intermediul App Store, iTunes, sau iCloud.

Apple a inceput sa trimita email-uri cu mesaje similare precum cel din imaginea de mai jos clientii din tarile in care se aplica promotia putand beneficia de ea. In momentul in care intrati in mediul prin care puteti adauga fonduri pentru Apple ID, cei de la Apple va afiseaza si bonusul pe care-l primiti la adaugare.

Apple. ASA iei BANII CADOU Oferiti Utilizatorilor

apple bani cadou apple id

Apple nu prea are obiceiul de a oferi bonusuri de acest gen decat la achizitia de iTunes Gift Cards, asa ca pentru adaugarea directa de bani cu cardul, totul e ceva destul de rar. Chiar si asa, avand in vedere ca multe alte companii ofera bonusuri de acest gen pentru serviciile lor, era de asteptat ca si APple sa faca acelasi lucru pentru clientii sai.

Apple s-a laudat de foarte multe ori cu sutele de milioane de carduri de credit care sunt adaugate pentru utilizare cu Apple ID-urile atasate iDevice-urilor. Promotiile de acest gen au menirea de a creste numarul de card-uri de credit atasate conturilor, dar si numarul achizitiilor facute prin intermediul magazinelor sale online.