Apple GRABESTE Lansarea Ochelarilor Inteligenti

Apple grabeste lansarea ochelarilor inteligenti pe care ii are in dezvoltare de aproximativ 2 ani, iata cum vor functiona acestia cu telefoanele iPhone.

apple ochelari inteligenti

Apple a grabit proiectul prin care vrea sa aduca pe piata o pereche de ochelari inteligenti, compania americana intentionand sa lanseze acest produs in 2019, nu mai tarziu, asa cum spuneau unele zvonuri anterioare. Desi exista o oarecare confuzie cu privire la tipul de produs ce va fi lansat, adica ochelari inteligenti, sau casca pentru realitate augmentata, se pare ca primul tip de produs aeste cel care ar urma sa ajunga la utilizatori in acest an.

Ochelarii inteligenti ai celor de la Apple ar urma sa fie dependenti de telefoanele iPhone, care ar urma sa faca procesarea imaginilor si a functiilor pentru realitate augmentata, deci ei nu vor avea putere de procesare prea mare. ideea e similara cu ceea ce s-a intamplat si cu Apple Watch, insa aici Apple vrea sa faca o pereche de ochelari inteligenti care sunt usori si subtiri, astfel incat lumea sa fie intr-adevar interesata sa ii cumpere dupa lansare.

Apple GRABESTE Lansarea Ochelarilor Inteligenti

Ochelarii inteligenti ai celor de la Apple ar urma sa aiba cel putin un ecran pentru a afisa imagini pe cel putin unul dintre ochi, dar si cel putin o camera, probabil 3D, pentru a facilita functiile bazate pe realitate augmentata. Apple si-a grabit proiectul de dezvoltare a ochelarilor inteligenti pentru ca exista foarte mare interes in SUA, si nu numai, pentru asemenea produse, Google Glass 2 fiind deasemenea pregatit pentru lansare chiar in urmatoarele luni.

Guo Minghao also expects that Apple’s first-generation head-mounted AR device will be mass-produced in the fourth quarter of this year to the second quarter of next year. Taking into account the technical limitations, Guo Minghao pointed out that the Apple AR device will be integrated with the iPhone, the iPhone is responsible for computing, networking, indoor positioning and outdoor positioning, and the head-mounted AR device plays the display role.

Exact cand pe final de 2019 vor fi lansati ochelarii inteligenti ai celor de la Apple nu se stie deocamdata, insa cel mai probabil ei ar putea fi anuntati undeva prin octombrie, noiembrie, desi lansarea ar putea fi amanata pentru 2020. Daca este sa fim complet sinceri, cred ca ochelarii inteligenti cu realitate augmentata sunt cam ultimul lucru cu adevarat util de care ar fi avut nevoie clientii celor de la Apple, insa fac si cei din Cupertino ce pot.