Huawei P30 PRO. PRIMA Masura IMPOTRIVA GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Primele masuri importante au fost luate pentru a contra succesul pe care Samsung GALAXY S10 il are in momentul de fata, iata ce a facut Huawei.

Huawei P30 PRO reclame

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca lansarea noii serii de telefoane a chinezilor se apropie cu pasi repezi, au inceput sa fie luate si primele masuri pentru a mai incetini vanzarile record ale Samsung GALAXY S10. Mai exact, Huawei P30 PRO a inceput deja sa fie promovat la nivel global inaintea lansarii din 26 martie, inclusiv in Romania, chinezii incercand sa ii convinga pe unii oameni sa cumpere inca Samsung GALAXY S10 pana cand apar telefoanele lor.

Huawei P30 PRO. Chinezii au gandit destul de inteligent lansarea noilor telefoane, deoarece au inceput sa promoveze produsele noi chiar inainte ca seria Samsung GALAXY S10 sa fie lansata oficial, si sigur unii dintre clienti au decis sa astepte aparitia telefonului. Huawei P30 PRO este anuntat cu unele noutati foarte interesante, la acelasi pret cu produsele coreenilor, dar e posibil sa vina cu anumite schimbari care sa fie mai atractive pentru unele persoane.

Huawei P30 PRO. PRIMA Masura IMPOTRIVA GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Separat de materiale publicitare montate in diverse orase ale lumii, cei de la Huawei au inceput sa publice si teasere pentru noua serie de telefoane, prezentand unele dintre noutatile asteptate. Aceste dezvaluiri vor continua cu siguranta si in saptamanile urmatoare pentru ca seria Samsung GALAXY S10 are vanzari foarte bune, in special in China, dar si in Europa, acolo unde Huawei P30 PRO va fi lansat cu asteptari extrem de mari in primavara.

Huawei P30 PRO. Separat de reclame, e posibil ca Huawei sa ofere si alte noutati pentru clienti astfel incat sa-i convinga sa cumpere telefoanele pe care le va lansa, iar asta pentru ca Samsung s-a intrecut cu ofertele anul acesta. Chiar daca Huawei P30 PRO se anunta a fi un telefon foarte bun, are nevoie de mai mult pentru a atrage clientii, unele dintre specificatiile sale urmand a fi inferioare celor ale telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Conferinta pentru lansare va avea loc in data de 26 martie in cadrul unui eveniment organizat la Paris, insa vanzarile efective vor incepe mai mult ca sigur abia undeva prin aprilie.