Huawei P30 PRO. PROBLEMA pe care NIMENI nu o Anticipa

Huawei P30 PRO. O problema pe care nimeni nu o anticipa ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la telefoanele care vor fi lansate de catre Huawei.

Huawei P30 PRO anticipa

Huawei P30 PRO. O problema foarte mare va exista pentru noua serie de telefoane mobile, si probabil ca nimeni nu anticipa asa ceva inainte ca telefoanele sa ajunga pe piata, iar asta pentru ca asteptarile erau complet diferite. Mai exact, Samsung GALAXY S10 doboara recorduri de vanzari in momentul de fata, si e foarte posibil ca Huawei sa nu fi anticipat un succes atat de mare pentru telefoanele coreenilor inaintea lansarii Huawei P30 PRO la nivel global.

Huawei P30 PRO. Noutatile pe care le aduce aceasta serie de telefoane nu sunt chiar atat de mari in comparatie cu Huawei MATE 20 PRO, singura schimbari importante bune fiind doar pentru camera, baterie si incarcarea rapida. Ecranul Huawei P30 PRO va fi cu mult inferior fata de cel din telefon lansat in toamna, sistemul de recunoastere faciala dispare in totalitate, iar sistemul de incarcare wireless ar putea fi la fel de incet.

Huawei P30 PRO. PROBLEMA pe care NIMENI nu o Anticipa

Huawei P30 PRO. In baza a ceea ce am aflat pana acum despre telefon, diferentele fata de Samsung GALAXY S10 nu vor fi chiar atat de mari, desi preturile vor fi apropiate, si e posibil ca Samsung sa aiba castig de cauza in aceasta primavara. Pana acum Samsung GALAXY S10 a dovedit ca este cu mult mai popular decat seria de anul trecut, iar Huawei P30 PRO ar putea avea vanzarile afectate, seria P20 avand succes tocmai pentru ca GALAXY S9 a fost nedorit.

Huawei P30 PRO. Acum lucrurile s-au cam egalizat intre cei doi producatori de telefoane, astfel ca noile produse de la chinezi vor avea mai mult de “munca” pentru a convinge consumatorii sa le cumpere din magazine in aceasta primavara. Astept cu foarte mare interes primele informatii privind vanzarile seriei Huawei P30 PRO, mai ales ca modelele de anul trecut au stabilit recorduri de vanzari in Europa, iar anul acesta seria noua ar putea avea probleme doar in a le egala.

Huawei P30 PRO. Lansarea noilor modele de telefoane va avea loc in cadrul unei conferinte care este programata pentru data de 26 martie in Paris.