Android 10 are Functia GROZAVA pe care o VREAU in iPhone!

Android 10 are implementata o functie pe care vreau sa o vad cat mai repede in telefoanele iPhone, iata ce beneficii aduce pentru telefoanele cu sistemul de operare al Google.

Android 10 desktop

Android 10 are lansata prima versiune beta inca din cursul noptii trecute pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, iar o functie extrem de interesanta a fost implementata pentru cei interesati de actualizare. Mai exact, se pare ca Google a decis sa implementeze in Android 10 o functie nativa care permite folosirea telefoanelor ca si calculator, daca un monitor extern se afla in preajma lor, preluand practic ceea ce Samsung si Huawei ofera de ani de zile.

Noua functie din Android 10 este gandita pentru a fi folosita intr-un mod destul de similar, desi deocamdata nu este 100% completa, insa ideea de baza este ca toate telefoanele vor avea aceasta functionalitate oferita in mod standard. Deocamdata interfata oferita in acest nou mod de utilizare al Android 10 nu este cu mult diferita fatad de ceea ce vad utilizatorii pe telefoane, si nu se stie inca daca pot fi folosite periferice pentru a controla aplicatiile.

Android 10 are Functia pe care o VREAU in iPhone!

Android 10 desktop functie

Pe de alta parte, cei care folosesc noul sistem in Android 10 vor avea parte de o experienta destul de similara cu cea a Windows, sau macOS, unde aplicatiile pot avea ferestrele deschise si modificate in orice fel. Pe desktop-ul interfetei pot fi adaugate scurtaturi pentru aplicatiile instalate deja in telefoanele noastre, iar numarul de aplicatii care pot fi deschise simultan este limitat de catre ceea ce este setat deja de catre producatorii telefoanelor noastre.

Android 10 desktop telfeoane

Separat de acestea, bara de navigare din sistemul de operare inca este vizibila in partea inferioara a ecranului, iar asta desi nu este utila in vreun fel daca ar putea fi folosite periferice pentru controlul interfetei. In momentul de fata aceasta noua functionalitate pentru Android 10 este implementata intr-o versiune rudimentara, asa ca ramane de vazut in ce masura Google va reusi sa-si finalizeze ideile pana in momentul in care va trebui sa lanseze versiunea publica.

Android 10 ar trebui sa fie disponibil intr-o versiune publica undeva in luna august, dar deocamdata, o data finala nu a fost anuntata de catre americani.