Android 10. Google CERE AJUTORUL Utilizatorilor

Android 10. Pentru a lansa un Android Q cat mai bun, compania Google le cere ajutorul utilizatorilor din lumea intreaga, iata ce schimbare majora va face.

Android 10 feedback

Android 10. Pe masura ce ne apropiem de lansarea acestei noi versiuni a sistemului de operare pentru telefoanele din lumea intreaga, cei de la Google incep sa dezvaluie tot mai multe din planurile lor cu privire la actualizare. Lansarea primei versiuni beta a Android 10 pentru producatorii de telefoane este asteptata in cursul acestor zile, insa intre timp, aflam ca Google este interesata sa-si imbunatateasca software-ul cu ajutorul utilizatorilor din lumea intreaga.

Android 10. Exact precum compania Apple, cei de la Google vor sa includa in versiunile beta ale sistemului de operare o noua aplicatie numita Feedback, pentru a le permite oamenilor sa ofere sugestii pentru imbunatatiri. Apple are aceasta aplicatie in versiunile beta ale iOS de cativa ani, Google permitand oferirea de sugestii printr-un meniu din aplicatia de setari a sistemului de operare, insa incepand cu Android 10 s-a gandit sa ofere o aplicatie separata pentru asta.

Android 10. Google CERE AJUTORUL Utiliatorilor

Android 10. Partea cea mai buna a acestei schimbari este ca aplicatia va ajunge in atentia mai multor oameni care folosesc versiunile beta, si probabil ii va incuraja sa raporteze diverse probleme, sau sa faca sugestii de imbunatatiri. Desi Android 10 va avea aceasta aplicatie, cei de la Google le cer oamenilor ca inainte sa anunte o problema, sau o functie, sa verifice daca ea nu exista deja in Android 9, si eventual a fost rezolvata intr-o versiune actualizata a sistemului de operare.

Android 10. Google incearca sa adune mai multe informatii de la utilizatorii sistemului sau de operare in sperantaj ca nu va mai lansa actualizari care sa le dea batai de cap oamenilor, asa cum s-a intamplat cu unele dintre cele mai recente. Desigur ca e nevoie si de implicarea utilizatorilor pentru ca Android 10 sa fie cat mai lipsit de probleme, asa ca ramane de vazut in ce masura oamenii se vor chinui sa ofere informatii catre inginerii Google.

Android 10. Prezentarea noii versiuni a sistemului de operare va avea loc in cursul lunii mai, in cadrul Google I/O, insa o data clara pentru eveniment inca nu a fost anuntata in mod oficial.

5 COMENTARII

 1. Feedback inseamna ca cere ajutorul ? LOL
  Nu orice in stadiul beta are feedback ? Ar trebuie sa stii mai bine, cum voi sunteti cobaii lui Apple cu o suta de versiuni beta pe an.

 2. Google nu cere ajutorul nimănui așa cum iFanii ca tine nu înțeleg textul deși îl pot citi.

  Este vorba despre “feed-back”, adică despre “reacția de răspuns” a utilizatorilor față de versiunea beta a Android Q. Este o dovadă a angajamentului Google față de utilizatori pentru că astfel Google este dispusă să ia la cunoștință despre (ne)mulțumirile utilizatorilor.

  Nu vei vedea asta la Apple, deoarece pentru Apple, voi nu aveți nevoi proprii, nu puteți gândi. Apple știe mai bine ce nevoi aveți.
  Articolul ăsta se alătură mulțimii de articole “fake news” promovate pe site-ul ăsta pentru că doar prin minciună se poate ca Apple să fie percepută pozitiv iar concurența percepută negativ.

 3. In al 12-lea ceas cand deja au morcovul la kr cu samsung si huawei care vor trece la os propriu, te gândești sa ceri ajutorul utilizatorilor…dacă făceau ca Apple era bine dar unii gândesc cu dosul