Samsung GALAXY S10. Autonomia Bateriei Surprinzator de SLABA

Samsung GALAXY S10. Autonomia bateriei este comparata intr-un nou test cu cea a vechilor modele de telefoane lansate de catre coreeni, iata cat de slaba este.

Samsung GALAXY S10 autonomie baterie

Samsung GALAXY S10. Toate cele trei modele de telefoane lansate de catre compania coreeana au autonomia bateriei comparata cu cea inregistrata pentru vechile modele din serie, si din pacate vestile nu sunt chiar bune. Toate cele trei modele ale Samsung GALAXY S10 au autonomia bateriei inferioara in comparatie cu modelele Samsung GALAXY S9 lansate de catre compania Samsung, ceea ce vine ca o mare dezamagire pentru fanii care se asteptau la mai mult.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, diferenta fata de modelele de anul trecut nu este mare, dar exista, iar asta ne confirma faptul ca Samsung n-a putut imbunatati autonomia. Telefoanele de anul trecut, in special cele cu chip Exynos, au avut parte de multe reclamatii din cauza autonomiei proaste a bateriei, iar anul acesta modelele Samsung GALAXY S10 cu aceleasi chip-uri au parte de exact aceleasi probleme, din apcate.

Samsung GALAXY S10. Autonomia Bateriei Surprinzator de SLABA

Samsung GALAXY S10 autonomie baterie s9

Samsung GALAXY S10. Diferenta cea mai mare se inregistreaza la versiunea standard din serie, care are o autonomie cu 38 de minute mai mica decat cea a versiunii echivalente lansate in cursul anului trecut. Desi noile modele de telefoane Samsung GALAXY S10 au baterii de capacitate mai mare decat cele integrate in telefoanele lansate in 2018, vorbim totusi si despre ecrane cu diagonala mai mare, iar ele par sa consume mai multa energie decat estimau coreenii.

Samsung GALAXY S10. Unele teste au aratat ca iPhone XS Max are autonomie inferioara fara de versiunea Plus a telefoanelor coreenilor, in timp ce altele prezinta o poveste diferita, asa ca totul depinde de modul in care sunt testate. Cert este ca Samsung GALAXY S10 are autonomie mai proasta decat modelele de anul trecut, dar si decat unele modele din alti ani, in special cele din seria S8, sau S6, care au avut rezultate cu mult mai bune.

Samsung GALAXY S10. In momentul de fata puteti cumpara toate cele trei modele de telefoane inclusiv din Romania, asa ca ramane doar sa alegeti de unde vreti sa le luati.