Huawei P30 PRO. Explicatia Privind Pozele MINCINOASE

Huawei P30 PRO. O explicatie privind pozele mincinoase publicate de catre Huawei zilele trecute a fost oferita astazi pentru presa din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO explicatie

Huawei P30 PRO. Zilele trecute v-am vorbit despre o serie de poze mincinoase publicate de Huawei pe contul sau de pe o retea de socializare prin care promova o functie importanta pentru camera quad din telefoanele sale. Mai exact, Huawei s-a folosit de poze facute cu apare DSLR in diverse zone de pe glob, unele chiar mai vechi de 10 ani, pentru a promova faptul ca Huawei P30 PRO va avea o camera quad cu zoom optic de pana la 10X.

Huawei P30 PRO. Toata lumea a vazut aceasta minciuna ca o noua greseala serioasa facuta de care cei de la Huawei, mai putin chinezii, care au explicat totul in termenii lor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Chinezii au spus ca pozele au fost publicate doar pentru a evidentia functia noua pe care Huawei P30 PRO o va oferi pentru clienti, nicidecum pentru a da de inteles ca pozele au fost facute cu telefonul, desi sugerau foarte clar asta.

Huawei P30 PRO. Explicatia Privind Pozele MINCINOASE

Huawei P30 PRO. In mod complet ironic, chinezii au spus ca sunt foarte recunoscatori pentru atentia de care au beneficiat pozele publicate pe reteaua de socializare Weibo, fiind foarte constienti de ce se va intampla. Chinezii spun deasemenea ca ar fi licentiat pozele pe care le-au folosit, insa desigur ca asta conteaza mai putin, deoarece ei s-au folosit de ele pentru a crea discutii despre Huawei P30 PRO inainte ca telefonul sa fie in mod oficial prezentat.

We would like to reiterate that those are, in fact, only teaser posters, and are only intended to hint at the unique new features that will come with the Huawei P30 series. Huawei has acquired the licenses to the original images and the posters are artistic renditions of said features only. We’d like to take this opportunity to thank the media for their interest in our posters.

Huawei P30 PRO. Nu cred ca poate pune cineva in discutie faptul ca noul model de smartphone va avea o camera foarte buna, acest lucru fiind usor de inteles, insa ea ar trebui promovata cu poze reale, nu cu minciuni. Separat de camera, Huawei P30 PRO va avea deasemenea si alte noutati interesante implementate pe partea de specificatii, unele dintre ele fiind dezvaluite cam in fiecare zi pentru a genera interes pentru noul model de telefon.

Huawei P30 PRO. Prezentarea oficiala a telefonului va avea loc in cadrul unei conferinte ce este deja programata sa aiba lo la Paris in data de 26 martie.