iPhone 11 – Vestea PROASTA despre Camera Tripla

iPhone 11 are o veste foarte proasta anuntata astazi in legatura cu noua camera tripla pregatita de catre compania Apple, iata ce se va intampla la lansare.

iPhone 11 configuratii

iPhone 11 va fi lansat de catre compania Apple cu o noua camera tripla, un senzor wide-angle urmand a completa ceilalti doi senzori de imagine care sunt oferiti in momentul de fata in seria iPhone XS. Din pacate, se pare ca va exista si o schimbare in ceea ce priveste design-ul carcasei pentru ca noua camera tripla sa poata fi inclusa, iar iPhone 11 urmeaza sa aiba intreaga componenta monatata intr-un fel de patrat, similar cu cel existent pentru Huawei Mate 20 Pro.

iPhone 11 are in imaginea de mai sus prezentat ceea ce pare a fi design-ul pe care compania Apple ar urma sa il foloseasca, dar inca nu e sigur ca senzorii de imagine vor fi asezati chiar in aceste pozitii. Chiar si asa, ar trebui sa vedem un nou patrat in carcasa iPhone 11 pentru camera tripla, si desigur ca acesta ar urma sa iasa in exterior, asa cum se intampla la actualele modele, deci daca va gandeati ca veti scapa de asta, ar trebui sa va ganditi mai bine.

iPhone 11 – ASA va ARATA Noua Camera Tripla din Telefon

iPhone 11 configuratii camera tripla

iPhone 11 are totusi parte si de o veste proasta astazi, deoarece e posibil ca Apple sa includa noua camera tripla atat in versiunea cu ecran de 5.8 inch, cat si in versiunea cu ecran de 6.5 inch, dar numai pentru anumite tipuri de spatiu de stocare. Mai exact, versiunile cele mai ieftine ale iPhone 11 ar urma sa aiba in continuare o camera duala, in timp ce versiunile cu mai mult spatiu de stocare ar avea o camera tripla, ceva perfect usor de imaginat la Apple.

According to the information by Chinese Supplier, they says that the next iPhone would have the specification with triple camera that placed on the frame of square like HUAWEI Mate 20 Pro. The most elegant model is the one with the triple camera, but it does not mean it is the high-end type for iPhone XS Max but rather storage is a rather big product with high probability that it will be added to both iPhone XS and iPhone XS Max.

Pana acum Apple diferentia specificatiile telefoanelor in functie de ecranele pe care le aveau, dar cu iPhone 11 ar urma sa incerce o strategie diferita, tocmai in ideea de a-i obliga pe oameni sa cheltuie mai multi bani. Apple face cei mai multi bani din versiunile iPhone 11 cu spatiu de stocare mai mare, pentru ca cere mult mai multi bani pe mediile de stocare mari fata de cele mici, asa ca ar avea profit si mai bun pe aceasta strategie.

iPhone 11 ar putea fi folosit de catre Apple pentru a stoarce bani de la clienti pe masura ce vanzarile ii scad, si cred ca e capabila sa aplice orice fel de strategie doar pentru a avea venituri mai mari.