Huawei P30 PRO. Camera QUAD are SPECIFICATIILE Anuntate

Huawei P30 PRO. Noua camera quad are specificatiile tehnice anuntate oficial inaintea prezentarii, iata ce diferente vor avea camerele implementate.

Huawei P30 PRO camera specificatii

Huawei P30 PRO. Va fi lansat cu o noua camera quad de catre compania chinezeasca, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, iar asta sunt detaliate primele specificatii tehnice cu privire la noua componenta. Conform datelor preluate de la parteneri ai celor de la Huawei, camera quad din Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba integrat un senzor principal de imagine de 40 de megapixeli, care vine cu deschidere f/1.8, la fel ca in iPhone XS Max, dar si cu stabilizare optica a imaginii.

Huawei P30 PRO. Un senzor de imagine wide-angle de 20 de megapixeli va fi deasemenea implementat in camera quad a telefonului, insa pentru aceasta nu este cunoscuta deschiderea pentru inregistrarea de imagini. Pe de alta parte, o camera telephoto cu zoom de pana la 7.8X va fi implementata, insa prin software, ea va fi capabila sa faca zoom de pana la 10X si va putea inregistra imagini oarecum decente, dupa cum puteti vedea in exemplelele de mai jos.

Huawei P30 PRO. Camera QUAD are SPECIFICATIILE Anuntate

Huawei P30 PRO Camera specificatii zoom

Huawei P30 PRO. Ceea ce vedeti mai sus si mai jos sunt imagini de presa facute de catre compania Huawei pentru a promova aceasta noua camera telephoto integrata in noul sau smartphone. Puteti vedea ca folosirea acelui zoom optic de 7.8X are drept rezultat inregistrarea unor imagini destul de bune, insa zoom-ul de 10X va ajuta sa vedeti ceva la o claritate mediocra spre foarte proasta, la distante mari, calitatea fiind oricum cu mult peste ceea ce ofera alte telefoane.

Huawei P30 PRO Camera specificatii tehnice

Huawei P30 PRO. Al patrulea senzor de imagine din noua camera quad ca fi unul ToF, time-of-flight, adica 3D, acesta permitand inregistrarea de imagini mult mai bune cu efect de tip bokeh. Completand toate acestea, Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba un sistem de focalizare automata cu laser, si flash LED in doua tonuri, astfel ca utilizatorii vor beneficia de cea mai buna experienta pentru a inregistra poze si clipuri video cu propriile modele de telefoane mobile.

Huawei P30 PRO. Prezentarea telefoanelor urmeaza sa aiba loc in cadrul unei conferinte care a fost programata pentru data de 26 martie in Paris.