Google Modifica Android Q pentru a-l Transforma in iOS 12

Google face modificari importante in Android Q pentru ca sistemul sau de operare sa semene si mai mult cu ceea ce ofera iOS 12 pentru telefoanele iPhone.

google android q

Google a facut o serie de schimbari foarte interesante pentru sistemul de operare Android Q, acesta fiind deocamdata oferit in versiune beta pentru anumite modele de smartphone-uri, urmand a ajunge si pe altele in viitor. O schimbare foarte importanta este facuta de catre cei de la Google pentru Android Q in ceea ce priveste gesturile pe care le pot folosi utilizatorii pentru a controla telefoanele, ele fiind mult mai rafinate, similare cu cele din iOS 12.

Android Q aduce aceasta modificare dupa ce foarte multa lume s-a plans de faptul ca gesturile implementate de catre Google pentru Android 9 nu s-au dovedit a fi chiar atat de bune in comparatie cu ceea ce exista in iPhone X. Intr-o dorinta de a rezolva situatia, cei de la Google au decis ca Android Q sa aiba parte de aceasta modificare, iar mai jos puteti vedea o mica prezentare pentru modul in care vor functiona gesturile in cadrul sistemului de operare.

Google Modifica Android Q pentru a-l Transforma in iOS 12

Android Q are un meniu special de setari care permite activarea acestor noi gesturi pe telefoanele utilizatorilor, si puteti vedea mai jos cam cum arata, deocamdata totul fiind in plin proces de testare, si nimic mai mult. Conform celor care au testat modificarile, Android Q are tranzitii mult mai fluide intre animatiile pentru trecerea de la o aplicatie la alta, are un gest nou pentru a schimba aplicatiile folosite, plus un gest preluat de la iPhone pentru a reveni la ecranul principal.

Android Q a preluat de la iPhone eleganta in ceea ce priveste tranzitiile animatiilor, iar cei care au telefoanele produse de catre compania Google pot deja sa testeze aceste schimbari extrem de interesante. Practic, Google a inteles ceea ce nu le place oamenilor in legatura cu Android 9, si a decis sa implementeze in Android Q schimbarile necesare pentru a readuce placerea in ceea ce priveste utilizarea sistemului sau de operare, ceea ce e excelent.

google setari android q animatii ios 12

Google va lansa Android Q pentru toata lumea undeva prin luna august, insa intre timp va oferi cam 5, sau 6, versiuni beta care vor dezvalui schimbarile cele mai importante pentru toata lumea.