Firefox. Versiunea 66 aduce NOUTATI Importante

Firefox. Versiunea 66 a browserului a fost lansata cu noutati importante, iata ce vei putea folosi dupa instalare pe propriul calculator.

Firefox 66 update

Firefox. Versiunea 66 a unuia dintre cele mai folosite browsere de pe planeta a fost lansata astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vine cu o serie de noutati despre care ar trebui sa stii chiar acum. Principala schimbare din versiunea 66 a browserului Firefox este includerea unei optiuni care blocheaza automat clipurile video care pornesc singure in momentul in care accesam o anumita pagina web, ceva foarte enervant.

Firefox. Desi Google Chrome a promis sa ofere aceasta functionalitate cu foarte mult timp in urma, din pacate pana in momentul de fata ea nu a fost implementata chiar asa cum trebuie, cu multe website-uri in care inca incep sa ruleze singure clipurile video. In cazul Firefox vorbim despre blocarea automata a clipurilor video care pornesc singure si au sunet, insa cele fara sunet vor fi in continuare incarcate, inclusiv cele care sunt incarcate unele dupa altele.

Firefox are parte de multe schimbari in versiunea 66

Firefox 66 update

Firefox. Separat de asta, browserul nu va mai afisa reclamele care ne muta pozitia in pagina in momentul in care se incarca, ceva ce este oricum foarte enervant, si care trebuia sa se opreasca de mult timp. Mai departe, Firefox are implementata in versiunea 66 inclusiv o casuta pentru cautarea printre tab-urile deschise de catre noi, astfel ca vom putea gasi mult mai rapid unul care ne intereseaza, daca avem multe tab-uri deschise concomitent.

Firefox. Pentru cei care folosesc Windows 10 este implementat in sfarsit suport pentru Windows Hello, care va permite autentificarea in website-uri folosind sisteme de securitate biometrica, indiferent care este disponibil pentru calculator. Toate aceste noutati pentru Firefox sunt disponibile in momentul de fata pentru descarcare impreuna cu versiunea 66, iar daca inta nu ati instalat-o, va recomand sa o faceti, pentru ca veti beneficia de multe schimbari.