SURPRIZA ASCUNSA in iOS 12.2 de catre Apple

iOS 12.2 a fost lansat de catre compania Apple in versiunea beta 6 in cursul serii trecute, actualizarea confirmand faptul ca lansarea AirPower se apropie.

iOS 12.2 airpower apple

iOS 12.2 a fost lansat aseara in versiunea beta 6 de catre compania Apple, iar in codul sursa al acestei noi versiuni a sistemului de operare exista si o surpriza ascunsa pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, iOS 12.2 ascunde informatii noi cu privire la un nou produs asteptat de catre foarte multa lume in momentul de fata, adica pad-ul de incarcare AirPower, care a fost anuntat pentru lansare in 2017, dar n-a mai aparut, cel putin nu inca.

Apple are in codul sursa al iOS 12.2 referiri care sugereaza ca inginerii americanilor au pregatit actualizarea pentru a recunoaste cand doua, sau trei, dispozitive sunt puse la incarcare wireless pe acealsi pad. Dupa cum prea bine stiti deja, AirPower este capabil sa incarce wireless pana la 3 produse simultan, iar iOS 12.2 ar putea fi versiunea care aduce suport oficial pentru acest nou produs, care ar trebui sa si fie lansat pe pietele globale poate chiar luna aceasta.

iOS 12.2 pare sa confirme lansarea AirPower foarte curand

SURPRIZA iOS 12.2 airpower apple

iOS 12.2 are inclusiv animatii 3D care sunt rulate in momentul in care produsele lasate la incarcare incep sa primeasca energie electrica, pana acum ele lipsind cu desavarsire, desi AirPower a fost lansat acum mai bine de un an. Desi s-a zvonit ca AirPower urma sa fie lansat pe data de 26 ianuarie, iata ca ne aflam in 19 martie si abia acum exista o confirmare in iOS 12.2 care sugereaza faptul ca lansarea este intr-un final mai aproape decat credeam.

iOS 12.2 a fost creat de catre Apple pentru a aduce alte noutati pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar includerea suportului pentru AirPower n-ar trebui sa mire pe cineva, pentru ca produsul a fost anuntat de ceva vreme. Apple a eliminat AirPower din website-ul sau cand a lansat seria iPhone XS, iar din septembrie 2018 si pana acum, iOS 12.2 aduce primele informatii in legatura cu acest produs, deci, in mod teoretic, ar trebui sa il vedem lansat curand.