Samsung GALAXY FOLD. Hands-on VIDEO ARATA cat de DUBIOS e Ecranul

Samsung GALAXY FOLD. Un nou hands-on video a fost publicat pe internet, si ne arata cat de dubios e ecranul cu problema pe care Samsung n-o poate rezolva.

Samsung GALAXY FOLD ecran video

Samsung GALAXY FOLD. Desi nu a fost oferit pentru testare catre presa in momentul in care a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung, telefonul apare totusi astazi intr-un hands-on video. Acesta este facut de catre un american care a intrat in posesia unei unitati care este vanduta de catre operatorul AT&T, iar chiar de la bun inceput veti observa cat de dubios arata ecranul Samsung GALAXY FOLD cu acea cuta chiar pe mijloc.

Samsung GALAXY FOLD. Din cate se observa la o prima vedere, telefonul nici macar nu pare sa stea drept in momentul in care este dechis si lasat pe o suprafata plata, dar aceasta ar putea fi doar o iluzie optica. Ceea ce nu este o iluzie optica este acea cuta care ramane chiar in zona in care se pliaza ecranul flexibil al Samsung GALAXY FOLD, problema care a fost foarte usor vizibila inclusiv cand telefonul a fost prezentat pentru lumea intreaga.

Samsung GALAXY FOLD. Hands-on VIDEO ARATA cat de DUBIOS e Ecranul

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte telefonul pare sa se prezinte destul de bine cand este blocat, el parand sa fie si foarte usor de folosit in aceasta situatie, dar desigur ca totul este prezentat foarte sumar deocamdata. Spre deosebire de Huawei MATE X, Samsung GALAXY FOLD nu arata la fel de bine, dar ar putea avea exact aceeasi cuta in ecran precum telefonul celor de la Huawei, ambele fiind afectate de exact aceeasi problema din cauza modului in care au fost gandite.

Samsung GALAXY FOLD. Din punct de vedere al materialelor folosite, telefonul arata intr-adevar premium, insa pretul de 2000 de euro este dat, in principal, de tehnologiile folosite pentru a-l crea. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Samsung GALAXY FOLD sa aiba aceasta problema a ecranului chiar atat de vizibila, si cred ca unii dintre clienti vor fi destul de nemultumiti sa aiba un ecran cu o dunga in mijlocul lui la cateva luni dupa achizitie.

Cat costa Samsung GALAXY FOLD, si cand se lanseaza ?

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noului telefon pliabil este programata pentru data de 26 aprilie, sau cel putin asta a spus compania Samsung, iar pretul a fost deja anuntat ca fiind de 2000 de euro. In momentul de fata nu se stie daca telefonul va fi pus in vanzare si in Romania, insa nu mi-as face mari sperante ca asta se va intampla, deoarece pretul mare al Samsung GALAXY FOLD este prohibitiv pentru o piata ca a noastra, din pacate.

43 COMENTARII

  1. Nu știu dacă mai apucam sa vedem Fold 2,doar dacă Samsung vrea sa vadă neaparat cum e sa pierzi o grămada de bani. Iar dacă Apple și Google zic pas la ecranele astea de plastic cu cute…
    Dar nu înțeleg,înainte de lansare se spunea ca rezista la nu știu câte catralioane de îndoituri iar Viorel ne calcula ca aia înseamnă câțiva ani buni de zile și pana atunci se va rezolva problema. Dar văd ca deja in 2-3 luni e varza ecranul la acest Fold de 2000€(fără taxe).

  2. Problema de care a vb Viorel atunco era legata de display. Una din problemele pe care le avea produsul era faptul ca display-ul capăta o dungă pe mijlpc, gen ca atunci cand îndoi un pai din plastic de mai multe ori. Problema respectiva a fost rezolvata si ai garantat pt 200k plieri fara sa apara dunga.

  3. Momentan cel putin 2 firme chinezesti au anuntat ca vor scoate anul asta un pliabil, LG are in plan sa scoata anul asta si ei un pliabil.
    Iar cei de la xiaomi vor scoate un pliabil la 1000€. Nu stiu ce sa zic despre criteriile tale.
    In plus, andrpid Q vime cu supprt nagiv pt foldable, ceea ce ar putea anunta un viitor Pixel Fold? Sau ppate o multitudine de alte telefaone fold.

  4. urat rau de tot, aia care il vor lua probabil doresc sa cumpere si ceva de protectie folie ceva ,va fi imposibil sa pui folie pe asa ceva=)) il iei si stai cu frica ca se zgarie etc la atata pret

  5. Numai țaranii isi pun carcase si folii de protectie sau saracii care isi vand un rinichi ca sa isi ia un telefon premium. Daca esti baiat din centrul capitalei , parfumat bengos si cu unghiile taiate, care ai avut de mic jucarii scumpe si scule adevarate , stii sa te comporti astfel incat sa nu zgarii ecranul. Si cine are gusturi fine, nu strica aspectul unui telefon scump cu blindaje si grosolanii de taximetrist transpirat. Mai terminati cu aiureala asta cu folia asta pentru Galaxy Fold. E ca si cum ai pune huse pe scaune din târg Vitan pe un Mercedes S Klasse nou.

  6. Și ecran din asta vrea sa le bage Samsung pe gat la Apple? Nu merci. Am zis și ma mai repet,nu pliabilele sunt viitorul. Pana când tehnologia va fi cât de cât matura(ca in totalitate nu va fi niciodată) Apple va avea AR,holograme și alte nebunii dar nicidecum foldable.

  7. “This phone is clearly a BETA device. The fold 2 will sure be far better”
    “The small screen is a deal breaker”
    “That obvious display crease”

    Deci tot globul recunoaste, chiar fara sa aiba produsul in mana, ca sunt probleme evidente si fara cale de intoarcere ! tot globul (bine mai putini cei ce nici nu au bani sa cumpere si fac pe aici misto ca fold este produs perfect,dar acestia nu conteaza pt ca sunt irelevanti chiar si pt Samsung asa cum sunt si pt noi)

  8. Eu am spus acu jumatate de an ca ecranele astea vor avea cute si toata lumea de-aici si-a batut joc. Mno e bine ca am avut dreptate.

  9. De unde stii ca pliabilele nu sunt viitorul? Sincer intreb doar din curiozitate. Nu sunt de parere ca sunt viitorul dar nici ca nu sunt. Prefer sa astept si sa vad ce timpul va demonstra.

  10. eu i-am zis clar lui Viorel ca daca CEO anunta 100k indoituri, asta inseamna de fapt 50k pt ca tu deschizi DAR trebuie sa si inchizi telef dupa ce fol tablet mode. Deci sunt 50k…iar cand CEO spune 50k trebuie sa te astepti de fapt la 25-30k ca sa fii sigur….iar acum, am ajuns sa speram sa tina 3-4 luni de utilizare zilnica …

  11. Sunt convins de asta,șansele sa ma înșel sunt undeva pe la 5%. Poți sa spui orice despre Apple dar ei sunt trendsetter-i și pana ce Apple nu scoate un foldable nu-i văd viitorul. Cu o floare nu faci primăvara,bine sunt doua flori acum,Fold si Mate X,dar nici cu doua flori nu faci primăvara. “Average consumer-ii” de care ar depinde viitorul foldable nu sunt intersați de așa ceva,parte datorită și prețului prohibitiv pentru ei. Iar Apple nu va scoate,iată și de ce. Explica foarte bine acest Apple sheep.
    https://youtu.be/AodscKv0Xu4

  12. Problema de care a vb Viorel atunco era legata de display. Una din problemele pe care le avea produsul era faptul.ca display-ul capăta o dungă pe mijlpc, gen ca atunci cand îndoi un pai din plastic de mai multe ori. Problema respectiva a fost rezolvata si ai garantat pt 200k plieri fara sa apara dunga.

  13. Doar tu visezi asa ceva
    Arata-ne certificatul in care atesta ca avem garantat 200k plieri,automat facand parte din garantie si cum verifica acest lucru. chiar si in ziua de azi doar tu si inca unul mai crezi vorbele unui mincinos in loc sa pui fiZica si realitatea din articole etc in fata vorbelor

  14. La toate telefoanele am avut pouch-uri de piele gen teaca de ochelari. La Galaxy Fold i-as face un pouch pe comanda, la unii care fabrica genti si haine de piele. Si telefonul in pouch sta tot timpul intr-o borseta de umar mica 20 x 15 cm, de piele finescu, Samsonite, in care mai tin actele, cheile, un acumulator extern. Deci nu are cum sa se zgarie. Am S8 Plus de aproape 2 ani si e ca nou. Si utilizez de ani de zile casti bluetooth mono sau stereo , deci umblu rar la telefon cand sunt afara cu telefonul in geanta de umar. Trebuie doar sa te organizezi. Deci fara capace de spate si folii penibile , ca e bad taste.

  15. Dacă dai cei 9000lei pentru ca iti permiți,te doare la 2m in spate daca se face ca naivă.Totusi,daca iti iei de la gura doar pentru ca vrei lucruri scumpe,atunci le vei ascunde sub tot felul de huse,folii,totul ca sa obții un pret bun la revanzare.

  16. Dacă dai cei 9000lei pentru ca iti permiți,te doare la 2m in spate daca se face ca naivă.Totusi,daca iti iei de la gura doar pentru ca vrei lucruri scumpe,atunci le vei ascunde sub tot felul de huse,folii,totul ca sa obții un pret bun la revanzare.

  17. Suportul google pt tablete tinde spre zero,marea majoritate a aplicațiilor pt tablete in playstore sunt alungiri a celor de pe telefoane. Iar Samsung a arătat cât îl interesează piața tabletelor când a scos ultimul model de Galaxy Tab S4 in August 2018 cu procesor vechi de peste 1 an,SD 835.

  18. Nu inteleg de ce va irositi cu atâta ură, in loc sa apreciati avansul tehnologic, inovatia adusa de aceste ecrane pliabile. Ganditi va ca de la televizoarele de 100 kg cu tub catodic, am ajuns sa avem niste ecrane care se pot face sul ca hartia sau panza si transporta oriunde. O sa poti pleca cu cortul si sa te uiti la filme sau internet la un ecran de 100 de inci pe varful muntelui, adus pliat in rucsac si lipit pe un bolovan. Este genial. Chiar nu vedeti asta ??

  19. Nu inteleg de ce va irositi cu atâta ură, in loc sa apreciati avansul tehnologic, inovatia adusa de aceste ecrane pliabile. Ganditi va ca de la televizoarele de 100 kg cu tub catodic, am ajuns sa avem niste ecrane care se pot face sul ca hartia sau panza si transporta oriunde. O sa poti pleca cu cortul si sa te uiti la filme sau internet la un ecran de 100 de inci pe varful muntelui, adus pliat in rucsac si lipit pe un bolovan. Este genial. Chiar nu vedeti asta ??

  20. Dacă dai cei 9000lei pentru ca iti permiți,te doare la 2m in spate daca se face ca naivă.Totusi,daca iti iei de la gura doar pentru ca vrei lucruri scumpe,atunci le vei ascunde sub tot felul de huse,folii,totul ca sa obții un pret bun la revanzare.

  21. Dacă va arată așa ecranul,Samsung a produs o mizerie.Da,stiu,e prima versiune,vor veni cu îmbunătățiri,acum testează piata,bla…Sunt de acord să o testeze,dar sa lanseze produsul cand e ok pentru a fi folosit.

  22. Care 200k plieri??? E deja cu cute de la prezentare,de ce crezi ca Samsung l-a închis in vitrina ca sa nu pună nimeni mâna pe el? Ai văzut vreun hands-on după marea prezentare? Oare de ce nu,dacă totul e perfect la el?

  23. nu , de ce?
    Eu am zis doar ce vrea Apple, nu ce produce.
    I-ar fi imposibil sa produca microLED din cauza pixelilor, nici samsung nu a reusit sa produca microLED cu micsorarea pixels pt produse mai compacte