Samsung GALAXY FOLD. Hands-on VIDEO ARATA cat de DUBIOS e Ecranul

Samsung GALAXY FOLD. Un nou hands-on video a fost publicat pe internet, si ne arata cat de dubios e ecranul cu problema pe care Samsung n-o poate rezolva.

Samsung GALAXY FOLD ecran video

Samsung GALAXY FOLD. Desi nu a fost oferit pentru testare catre presa in momentul in care a fost prezentat in mod oficial de catre compania Samsung, telefonul apare totusi astazi intr-un hands-on video. Acesta este facut de catre un american care a intrat in posesia unei unitati care este vanduta de catre operatorul AT&T, iar chiar de la bun inceput veti observa cat de dubios arata ecranul Samsung GALAXY FOLD cu acea cuta chiar pe mijloc.

Samsung GALAXY FOLD. Din cate se observa la o prima vedere, telefonul nici macar nu pare sa stea drept in momentul in care este dechis si lasat pe o suprafata plata, dar aceasta ar putea fi doar o iluzie optica. Ceea ce nu este o iluzie optica este acea cuta care ramane chiar in zona in care se pliaza ecranul flexibil al Samsung GALAXY FOLD, problema care a fost foarte usor vizibila inclusiv cand telefonul a fost prezentat pentru lumea intreaga.

Samsung GALAXY FOLD. Hands-on VIDEO ARATA cat de DUBIOS e Ecranul

Samsung GALAXY FOLD. Pe de alta parte telefonul pare sa se prezinte destul de bine cand este blocat, el parand sa fie si foarte usor de folosit in aceasta situatie, dar desigur ca totul este prezentat foarte sumar deocamdata. Spre deosebire de Huawei MATE X, Samsung GALAXY FOLD nu arata la fel de bine, dar ar putea avea exact aceeasi cuta in ecran precum telefonul celor de la Huawei, ambele fiind afectate de exact aceeasi problema din cauza modului in care au fost gandite.

Samsung GALAXY FOLD. Din punct de vedere al materialelor folosite, telefonul arata intr-adevar premium, insa pretul de 2000 de euro este dat, in principal, de tehnologiile folosite pentru a-l crea. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Samsung GALAXY FOLD sa aiba aceasta problema a ecranului chiar atat de vizibila, si cred ca unii dintre clienti vor fi destul de nemultumiti sa aiba un ecran cu o dunga in mijlocul lui la cateva luni dupa achizitie.

Cat costa Samsung GALAXY FOLD, si cand se lanseaza ?

Samsung GALAXY FOLD. Lansarea noului telefon pliabil este programata pentru data de 26 aprilie, sau cel putin asta a spus compania Samsung, iar pretul a fost deja anuntat ca fiind de 2000 de euro. In momentul de fata nu se stie daca telefonul va fi pus in vanzare si in Romania, insa nu mi-as face mari sperante ca asta se va intampla, deoarece pretul mare al Samsung GALAXY FOLD este prohibitiv pentru o piata ca a noastra, din pacate.