LANSAREA iOS 12.2 a fost ANUNTATA de catre Apple

Lansarea iOS 12.2 a fost anuntata de catre compania Apple, americanii confirmand intr-un final cand vom putea instala actualizarea pe iPhone, iPad, si iPod Touch.

lansare ios 12.2 apple

Lansarea iOS 12.2 a fost anuntata oficial de catre compania Apple in cursul acestei zile, americanii oferind in premiera informatii despre planurile privind distributia acestei actualizari asteptata de catre foarte multa lume. Astazi au fost lansate noi casti AirPods care au incarcare wireless, iar compania Apple a mentionat pe website-ul sau ca noile produse vor putea fi folosite doar cu iDevice/Mac-uri care au instalat iOS 12.2 si macOS 10.14.4, ambele fiind acum testate in versiuni beta.

Lansarea iOS 12.2 urmeaza sa aiba loc inainte ca noile modele ale AirPods sa fie lansate in mod oficial, iar cum Apple a confirmat ca asta se va intampla saptamana viitoare, e clar ca sia ctualizarea va fi oferita atunci. Apple specifica pe website-ul sau ca noile casti AirPods vor fi livrate in 3 – 5 zile lucratoare, iar asta inseamna ca ne putem astepta ca lansarea iOS 12.2 sa aiba loc in cursul serii de luni, inainte ca primele produse sa ajunga in casele clientilor.

LANSAREA iOS 12.2 a fost ANUNTATA de catre Apple

iOS 12.2 are pana acum lansate nu mai putin de 6 versiuni beta, compania Apple facand diverse modificari importante pentru iPhone, iPad, si iPod Touch pana acum, majoritatea dintre ele fiind minore. In cel putin una dintre versiunile beta ale iOS 12.2 au fost gasite mentiuni cu privire la lansarea unor noi versiuni ale AirPods, iar astazi au ajuns in magazinele online ale americanilor noile produse, altele fiind deasemenea asteptate foarte curand.

iOS 12.2 va fi lansat saptamana viitoare in mod sigur pentru ca AirPods nu pot functiona pe actualele versiuni ale iOS, si Apple nu va risca sa le ofere clientilor casti care nu pot fi conectate cu iDevice/Mac-urile detinute de catre ei. Nu cred ca iOS 12.2 va fi disponibil pentru instalare mai tarziu de lunea viitoare, sanse existand ca lansarea sa aiba loc si saptamana aceasta, dar daca nu vom avea actualizarea disponibila maine, atunci vineri, si in weekend, nu va mai fi oferita.

Articolul precedentSamsung Anunta Vanzari PROASTE si pentru 2019
Articolul următorRCS & RDS. ANUNTUL LANSAT pentru TOTI Romanii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.