RCS & RDS. ANUNTUL LANSAT pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Un anunt foarte important pentru toti romanii a fost facut de catre operatorul detinut de Digi, iata despre ce mesaj important trebuie sa stii.

RCS & RDS oferta internet tv

RCS & RDS. Operatorul de telecomunicatii detinut de catre Digi are un anunt foarte important pentru toti romanii astazi, si vorbim despre o veste grozava care ar trebui sa ii bucure pe foarte multi astazi. Mai exact, RCS & RDS a lansat o noua oferta pentru Romania, prin care le ofera clientilor reducere de 50% la plata abonamentelor dupa ce incheie contractul, iar desigur ca oferta este una limitata, si toata lumea ar trebui sa profite de ea chiar acum.

RCS & RDS. Vorbim despre o oferta care este dedicata serviciilor de internet si televiziune, operatorul de telecomunicatii oferindu-le clientilor o reducere de 50% din cotravaloarea abonamentelor pentru o perioada de doua luni de zile. Primele doua luni de servicii Digi Net si Digi TV vor beneficia de reducerea de 50% pe care o ofera RCS & RDS in cadrul acestei campanii, deci clientii vor avea parte de beneficii chiar din primul moment, ceea ce este o veste foarte buna.

RCS & RDS. ANUNTUL LANSAT pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Campania este valabila pentru toate abonamentele Digi TV si Digi Net pe care operatorul le ofera in momentul de fata in Romania, si se aplica direct pe factura atunci cand este primita de catre clienti. Probabil stiti deja ca RCS & RDS are cel mai bun internet fix din Romania, nu neaparat cel mai rapid, pentru ca exista oferte de 1000 Mbps si de la concurenta, insa este cel mai bun dintre toate, si va recomand cu mare caldura sa-l incercati, daca nu ati facut-o.

RCS & RDS. Pe partea de televiziune, Digi TV are una dintre cele mai complexe oferte de pe piata, cu un numar substantial de canale pe care le puteti vizualiza, dar si cu primul canal 4K din Romania. RCS & RDS si-a crescut substantial numarul de abonati in ultimii ani prin oferte foarte bune si servicii pe masura, iar aceasta din luna martie cu siguranta va fi atractiva pentru multe persoane.

RCS & RDS. Oferta a fost lansata de catre operator in data de 15 martie si este valabila pana in data de 31 martie, deci inca mai aveti timp sa profitati de ea.