WhatsApp. SURPRIZA ASCUNSA intr-o NOUA Functie

WhatsApp. O surpriza ascunsa si extrem de importanta exista pentru aplicatia de mesagerie, ea fiind implementata ca masura foarte buna pentru utilizatori.

WhatsApp surpriza

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie are pregatita o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar in ea este ascunsa o surpriza extrem de importanta care va fi benefica pentru toata lumea. V-am vorbit despre aceasta functie zilele trecute, cand v-am spus ca pentru WhatsApp este implementat un browser nativ care va permite deschiderea de pagini web fara a mai parasi aplicatia pentru a deschide pagina intr-o alta aplicatie din telefoane.

WhatsApp. Ceea ce nu se stia initial in legatura cu aceasta functie este ca va fi implementata si ceva care are menirea de a-i tine pe utilizatori in siguranta cand acceseaza pagini de internet pe care nu le cunosc. Mai exact, cel putin pentru telefoanele cu sistem de operare Android va fi implementata in WhatsApp functia “Safe Browsing”, care exista inca din versiunea 8.1 a sistemului de operare, ea fiind implementata penru a creste siguranta in timpul navigarii pe internet.

WhatsApp. SURPRIZA ASCUNSA intr-o NOUA Functie

whatsapp browser nativ aplicatie

WhatsApp. Aceasta functie ii va alerta pe utilizatori inainte de a accesa un link extern pentru a le spune ca respectiva pagina de internet este una malitioasa, si ca ar trebui sa o evite pentru ca le-ar putea afecta telefoanele cu sistem de operare Android. In iOS nu prea e nevoie de functii de acest gen pentru WhatsApp, sau alte aplicatii, iar asta pentru ca sistemul de operare al celor de la Apple nu poate fi exploatat in acelasi mod precum Android, doar cu pagini web.

WhatsApp. In aceasta idee, este foarte posibil ca pentru iOS si iPhone sa nu fie implementata o functie similara de protejare a utilizatorilor, pentru ca ei nu au telefoanele in vreun pericol iminent in vreun moment. Pentru utilizatorii Android aceasta masura de protectie este grozava si complet necesara, pentru ca prin WhatsApp se distribuie foarte mult malware, separat de stirile false, si e nevoie de masuri pentru a proteja oamenii de atacarea telefoanelor.

WhatsApp. In momentul de fata aceasta functionalitate este oferita in aplicatia Android disponibila in versiune beta, asa ca nu se stie foarte clar cand va fi distribuita in mod public.