WhatsApp. ATENTIE, Cum REZOLVI o PROBLEMA Serioasa

WhatsApp. O problema foarte importanta a aparut pentru aplicatia de mesagerie, iata cum o rezolvi pentru a folosi in mod normal aplicatia pe telefonul tau.

WhatsApp deblocare ban

WhatsApp. V-am spus acum mai bine de o saptamana despre o problema foarte serioasa care afecteaza utilizatorii din lumea intreaga in momentul de fata, iar pentru ea exista si o solutie, chiar daca nu este simpla. Mai exact, cei de la WhatsApp a inceput sa le interzica utilizatorilor sa mai foloseasca aplicatii terte in propriile telefoane, iar asta pentru ca ele nu pot garanta securitatea mesajelor, si pot fi foarte usor compromise de catre alte persoane, ori chiar direct de dezvoltatori.

WhatsApp. Adevaratul motiv din spatele acestei decizii sta in faptul ca aceste aplicatii nu pot fi controlate de catre compania americana, iar asa s-a luat decizia sa fie banate conturile care le folosesc pe iPhone si Android. WhatsApp baneaza fara discriminare orice fel de utilizatori care folosesc aplicatii terte ce modifica functionalitatea platformei, si foarte multi oameni s-au plans din cauza acestui lucru, ban-urile fiind deocamdata doar temporare, din fericire.

WhatsApp – Cum scoti ban-ul si-ti deblochezi contul

WhatsApp. In cazul in care contul vostru a fost banat de catre platforma de mesagerie, atunci aveti o singura optiune pentru a il recupera, iar primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa renuntati la aplicatia terta, si sa reveniti la cea oficiala. Separat de asta, va trebui sa trimiteti un email la “support@whatsapp.com” in care sa cereti reactivarea contului vostru WhatsApp, si sa asteptati ca acest lucru sa se intample mai repede decat atunci cand expira perioada pentru ban-ul initial.

WhatsApp. Nimeni nu este multumit de decizia companiei de a interzice folosirea de aplicatii terte, care aduc functii suplimentare pentru aplicatie, dar si decizia de a ii bana pe oamenii care le folosesc in ciuda recomandarilor. Din pacate, in momentul de fata nu prea puteti sa faceti nimic altceva pentru a folosi WhatsApp oricum doriti, si fie va supuneti regulilor existente, fie veti avea contul banat, si va trebui sa va chinuti pentru a ii scoate ban-ul.

WhatsApp. Primul ban are o perioada scurta, insa daca il primiti in mod repetat, atunci riscati sa aveti aplicate ban-uri de valoare si mai mare, pana la cel permanent.