Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, ANUNT despre RADIATII

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt in centrul unui anunt despre radiatii, ANCOM a facut publice primele cifre despre intensitatea campului electromagnetic.

Digi Mobil radiatii

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt in centrul unui anunt despre radiatiile electromagnetice emise de catre echipamentele de telecomunicatii, totul in urma unor masuratori facute de catre ANCOM in Romania. Cei de la ANCOM monitorizeaza in mod constant radiatiile electromagnetice generate de catre statiile radio/TV, PMR, GSM, UMTS, LTE, WiFi, WiMax, asa ca nu doar Digi Mobil, sau alti operatori, sunt vizati, ci si alti furnizori de asemenea servicii.

Digi Mobil. Conform celor de la ANCOM, intensitatea campului electromagnetic in Romania este sub limitele impuse de catre legislatia in vigoare, ceea ce este o veste excelenta, deoarece nu suntem supusi al radiatii mai mari decat ar suporta corpurile noastre. ANCOM a realizat atat masuratori fixe, cat si masuratori mobile pentru a vedea daca radiatiile emise de catre statiile Digi Mobil, ai altor operatori telecom, sau furnizori de servicii radio/TV sunt in normele legale.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, ANUNT despre RADIATII

Digi Mobil. Anual sunt efectuate peste 1000 de masuratori, dar mobile, ale intensitatii campului electromagnetic in Romania, dar numai pentru echipamentele de emisie care functioneaza la frecvente de pana la 6 GHz. Anul trecut au fost insalati nu mai putin de 50 de noi senzori ficsi pentru monitorizarea intensitatii campului electromagnetic al echipamentelor Digi Mobil, si nu numai, iar toate datele pot fi vazute de catre oricine in cadrul acestui website.

Măsurăm permanent nivelul câmpului electromagnetic prin intermediul senzorilor ficși și mobili, în preajma spitalelor, a școlilor și în locuri aglomerate. Rezultatele se încadrează fără excepţie în limitele legale și sunt puse la dispoziţia tuturor pe platforma online pe care Autoritatea a creat-o în acest scop.

Digi Mobil. Vestile celor de la ANCOM sunt excelente, deoarece avem confirmarea faptului ca echipamentele radio care sunt montate in diverse zone din orase nu depasesc valorile maxime admise in ceea ce priveste intensitatea campurilor electromagnetice. Exista foarte multe discutii privind radiatiile emise de catre echipamentele GSM, in special cele montate pe blocuri, insa cei de la ANCOM vin acum sa cam linisteasca lumea, pentru ca Digi Mobil, si restul operatorilor, par sa aiba echipamentele in normele legale.

Digi Mobil. Masuratorile facute de catre ANCOM sunt publice, actualizate la fiecare 24 de ore, pentru diverse orase din tara, si daca sunteti interesati sa le analizati, va recomand sa o faceti cat inca aveti ocazia.